.
.
.
.

Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020

Λαμία: Επεισόδια με οπαδούς της ΑΕΛ - Προβλήματα στην κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Λαμίας - Καρδίτσας

Δυνάμεις της αστυνομίας μπλόκαραν οπαδούς της ΑΕΛ (που είχαν πάει για τον εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΛ στη Λαμία) στο ύψος του Σανατορίου και η απάντηση τους ήταν συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια και πέτρες προς τους αστυνομικούς.

Α2 μπάσκετ: Πλήρωσε το "νεκρό" 10λεπτο ο ΑΣΚ στο Χαϊδάρι

Δεν τα κατάφερε στο Χαϊδάρι το απόγευμα του Σαββάτου (8/2) για την 18η αγωνιστική ο Α.Σ. Καρδίτσας απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο όπως η τοπική Δάφνη που εκμεταλλεύθηκε ένα "νεκρό" 10λεπτο διάστημα της Καρδιτσιώτικης ομάδας μετατρέποντας το 36-34 σε 52-34 στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου.

Το Ν.Τ. Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ για την απεργιακή κινητοποίηση στις 18 Φεβρουαρίου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2019, κηρύσσει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020, με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης.

Έτοιμο το Σχέδιο "Εγκέλαδος" από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με κύρια αποστολή της το συντονισμό των φορέων που εμπλέκονται σε όλο το φάσμα της διαχείρισης κινδύνων από την εκδήλωση καταστροφών, προχώρησε στην ολοκλήρωση και έκδοση του πρώτου Γενικού Σχεδίου με την κωδική ονομασία Εγκέλαδος για την Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών και Άμεση/Βραχεία Διαχείριση των Συνεπειών από την Εκδήλωση Σεισμών.

Α1 ΕΠΣΚ: "Τεσσάρες" για Λεοντάρι, Μαγούλα και Άρη εντός έδρας - "Γκέλα" για την Αργιθέα

Το Μουζάκι χωρίς να αγωνιστεί εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς την 19η αγωνιστική και διατηρήθηκε πρώτο στο βαθμολογικό πίνακα χωρίς ωστόσο να ξεφύγει από το Λεοντάρι που κατάφερε να κερδίσει σχετικά εύκολα τον Προδρομιακό.

Α΄ΕΠΣΚ: Νίκες εκτός έδρας για Απόλλωνα, Αναγέννηση και Μαυραϊκή

Χωρίς κάποια διαφοροποίηση στη δυάδα της κορυφής της Α' ΕΠΣΚ μετά και την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής το απόγευμα του Σαββάτου (8/2) αφού τόσο ο Απόλλωνας όσο και η Αναγέννηση νίκησαν στα εκτός έδρας παιχνίδια και έτσι η διαφορά του ενός βαθμού υπέρ του πρώτου διατηρήθηκε.

Δήλωση του Δ.Σ. Παλαμά κ. Χρ. Βαϊόπουλου για τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης (4/2)

Στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/2/2020, προχώρησα μεταξύ άλλων θεμάτων σε τοποθέτηση για έξαρση κλοπών και ληστειών στα χωριά του Δήμου Παλαμά και ιδιαίτερα στις Τοπικές Κοινότητες Πεδινού και Μάρκου, σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους.

Το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας ταξίδεψε στο Αναμούρ της Τουρκίας

Στο Αναμούρ της Τουρκίας και από τις 27/1 μέχρι και την 1/2 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συντονιστική συνάντηση καθηγητών για το νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα erasmus+ με τίτλο “Young hands on old lands” που υλοποιεί το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ