.
.
.
.

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020

Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας για το θάνατο του Νικ. Βέτσικα

Συναδέλφισσες/οι

H Κυριακή 9-2-2020, ήταν μία πολύ θλιβερή μέρα για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, διότι αποχαιρετίσαμε έναν εκλεκτό συνάδελφο, τον Βέτσικα Νικόλαο, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας.

Επιστημονική εκδήλωση στη Λάρισα με θέμα «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος»

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία, Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προληπτικής Ψυχιατρικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, 

Γ' Εθνική μπάσκετ: Εντυπωσιακό πέρασμα της Αναγέννησης από τη Βέροια - Ήττα των Τιτάνων από τη Μελίκη

Μία εύκολη νίκη για την Αναγέννηση στη Βέροια και μια βαριά ήττα για τους Τιτάνες Παλαμά στο εκτός έδρας παιχνίδι τους με τη Μελίκη είναι ο απολογισμός των δύο ομάδων μας για την 16η αγωνιστική.

Ευχαριστήριο του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Π. προς Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλή Παλαμά και Ατρόμητο Παλαμά

Χθες βράδυ, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, ο σύλλογός μας βραβεύτηκε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά στην εκδήλωση κοπής πίτας που διοργάνωσαν από κοινού με τον  Ατρόμητο Παλαμά.

Α' Εθνική Γυναικών: Έμειναν στο μηδέν Ελπίδες Καρδίτσας και ΑΕΛ στο Δ.Α.Κ.

Κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής γυναικών ποδοσφαίρου έδωσαν το απόγευμα της Κυριακής (9/2) στο Δημοτικό Στάδιο οι Ελπίδες Καρδίτσας αντιμετωπίζοντας της ΑΕΛ.

Γ Εθνική - 3ος όμιλος: Νίκη για τα Σέλλανα επί του Διαγόρα - Βαθμό στην Τσαριτσάνη ο Ατρόμητος

Στην Τσαριτσάνη αγωνίστηκε ο Ατρόμητος Παλαμά το απόγευμα της Κυριακής (9/2) για την 19η αγωνιστική της Γ Εθνικής ενώ η ομάδα του Προαστίου υποδέχθηκε τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ