.
.
.
.
.

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020

"Ο μεγάλος περίπατος της Αθήνας": Ξεκινά άμεσα μεγάλη αστική παρέμβαση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Το σχέδιο για την δημιουργία μιας από τις μεγαλύτερες αστικές παρεμβάσεις που έγιναν ποτέ στην πόλη μας, του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας εγκρίθηκε, με ευρύτατη πλειοψηφία,από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. 

Επανέρχεται σε προ πανδημίας επίπεδα η κίνηση στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Η λήξη της καραντίνας, πέραν της δυνατότητας εξόδου, φαίνεται πως έφερε και μείωση της επιφύλαξης των πολιτών, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την προσέλευση στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Ανοικτή σε προτάσεις σχετικά με τη δομή των πρωταθλημάτων τη σεζόν 2020-21

Τις απόψεις των σωματείων της δύναμής της ζητά με επιστολή που απέστειλε στους προέδρους των σωματείων η ΕΠΣ Καρδίτσας μετά την οριστική διακοπή που είχαμε στα πρωταθλήματα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και σε σχέση με την αναδιάρθρωσή τους την σεζόν 2020-2021.

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για βελτίωση οδικού δικτύου Ν. Πηλίου και της διευθέτησης και οριοθέτησης του ρέματος Παιδόπολης

Τη σύμβαση του έργου για την αποκατάσταση του οδικού κυκλώματος στο Νότιο Πήλιο προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ καθώς και την σύμβαση του έργου διευθέτησης και οριοθέτησης του ρέματος Παιδόπολης στην Αγριά προϋπολογισμού 392.600 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Ευρυτανία: Νεκρός 60χρονος εργάτης στον Άγιο Νικόλαο

Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλώβισαν οι Πυροσβέστες της ΠΥ Καρπενησίου τον άτυχο 60χρονο εργάτη Αλβανικής υπηκοότητας που καταπλακώθηκε από τοίχο πλίθινης αποθήκης στο χωριό Άγιος Νικόλαος (Λάσπη) Ευρυτανίας.

Σύσκεψη στην 5η ΥΠΕ παρουσία των Διοικητών των νοσοκομείων της Θεσσαλίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στην 5Η Υγειονομική Περιφέρεια κατά την οποία δόθηκαν από τον Διοικητή κ. Φώτη Σερέτη κατευθυντήριες οδηγίες όσον αφορά την κατάρτιση των προτάσεων και την υποβολή των Τεχνικών Δελτίων προς τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το ποσό των 7 εκ. €

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ