.
.
.
.
.

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020

Γιώργος Τσιτσιμπής: "Τηλεκπαίδευση και διδασκαλία οι αβεβαιότητες του αύριο"

Έχουν γραφτεί (και γράφονται) πάρα πολλά για τα θετικά και αρνητικά της τηλεκπαίδευσης. Οφείλουμε να αποσαφηνίσουμε ότι το συνθετικό τηλε- δεν έχει την ίδια βαρύτητα, ούτε την ίδια ποιοτική αξία σε κάθε σύνθετη λέξη που φτιάχνει. Έτσι, άλλη «αξία» έχει στο τηλέ-φωνο, τηλε-όραση, τηλε-κοντρόλ και άλλη στο τηλ-εκπαίδευση και τηλε-διδασκαλία.

Σωτ. Τσιόδρας: Κάτω από το 0,5% στην Ελλάδα έχει νοσήσει από κορονοϊό

Κάτω από 0,5% του πληθυσμού στην Ελλάδα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας για το νέο κορονοϊό, Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα εκτιμάται ότι έχουν νοσήσει το πρηγούμενο διάστημα από τον κορονοϊό.

Στις εργασίες στο οδικό κύκλωμα των Μετεώρων ο Κ. Αγοραστός

Τα έργα που βελτιώνουν το οδικό κύκλωμα των Μετεώρων και βρίσκονται σε εξέλιξη επισκέφθηκε στις 12 Μαΐου για την διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκη.

Έρχονται 15 νέα SUV για την τροχαία αστυνόμευση στη Θεσσαλία

Εκσυγχρονίζεται ο στόλος των αστυνομικών υπηρεσιών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς μετά τα 33 νέα αστυνομικά αυτοκίνητα και τα 4 φορητά ραντάρ, υπογράφεται η σύμβαση και για 15 νέα οχήματα τύπου SUV, συνολικού ποσού 403.843,80 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Υπογράφεται η σύμβαση της μελέτης για την παράκαμψη των Σοφάδων

Υπογράφεται το επόμενο διάστημα από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η σύμβαση της μελέτης προϋπολογισμού 400.000 ευρώ που θα οδηγήσει στη βελτίωση τμήματος της Εθνικής Οδού Ν. Μοναστήρι – Σοφάδες για την παράκαμψη του οικισμού των Σοφάδων.

Δύναμη Ευθύνης: «Ο κορωνοϊός έγινε ευκαιρία για τη δημοτική αρχή Σοφάδων»

Τους τελευταίους μήνες οι προσπάθειες όλων μας είναι προσανατολισμένες στην αντιμετώπιση του κυρίαρχου κινδύνου που απειλεί την υγεία των πολιτών κι αυτός δεν είναι άλλος από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Τσιόδρας: Ένας νέος θάνατος και 10 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (14/5)

Ένα νέο θάνατο στην Ελλάδα και 10 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Πέμπτης 14 Μαΐου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ