.
.
.
.
.

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020

Πλησιάζουν τα 70.000 τα επιπλέον τετραγωνικά που δηλώθηκαν στο Δήμο Καρδίτσας

Σχεδόν 70.000 τετραγωνικά είναι τα επιπλέον που δηλώθηκαν μέχρι σήμερα στο Δήμο Καρδίτσας, τόσο ηλεκτρονικά, όσο και με τη «δια ζώσης» διαδικασία που αρκετοί συνεχίζουν να την επιλέγουν.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο του Μουζακίου από 18 έως και 22 Μαΐου

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κάθε είδους οχήματος, στην οδό Αντ. Βασιλείου στο Μουζάκι θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 18 έως και Παρασκευή 22 Μαΐoυ 2020 με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας Ταξίαρχου Θ. Καρανάσιου και μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Μουζακίου.

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου "κληρώνει" για την Καρδίτσα για το βραβείο Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Καρδίτσα βρίσκεται μέσα στις τρεις πόλεις που διεκδικούν το βραβείο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Άγγιξε τους 42 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία το Σάββατο (16/5) στο Ηράκλειο - Λίγο πάνω από τους 36 η Θεσσαλία

Νέα ρεκόρ θερμοκρασίας για τον Μάιο σημειώθηκαν το Σάββατο 16/05 σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τα σημαντικότερα των οποίων συνοψίζονται παρακάτω.

Εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση για τον τρόπο που θα λειτουργούν τα σχολεία της Β/βάθμιας από Δευτέρα (18/5)

Σε έκδοση Υπουργικής Απόφασης σχετικά με το πως θα πραγματοποιείται η διδασκαλία των μαθημάτων από την προσεχή Δευτέρα 18 Μαΐου στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Κατασκευάζονται πρόχειρα φράγματα σε Πηνειό και Ενιπέα για την άρδευση 70.000 στρεμμάτων

Πρόχειρα φράγματα στους ποταμούς Πηνειό και Ενιπέα κατασκευάζει το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια με τον Κ. Αγοραστό να υπογράφει τη σύμβαση δύο έργων συνολικού προϋπολογισμού 348.000 ευρώ με τα οποία διασφαλίζεται η επάρκεια νερού για την άρδευση 70.000 στρεμμάτων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ