.
.
.
.

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. σχετικά με τους πρωταθλητές και τους υποβιβασμούς στα πρωταθλήματα που διακόπηκαν

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στη σημερινή του συνεδρίαση (20/05) συζήτησε τα θέματα των πρωταθλημάτων ευθύνης Ε.Ο.ΠΕ. τα οποία με προηγούμενη απόφασή του, έχουν διακοπεί και έλαβε τις σχετικές αποφάσεις.

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 η ολοκλήρωση του περιφερειακού δακτυλίου Καρδίτσας

Το πράσινο φως για την κατάθεση πρότασης στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 του έργου «Κατασκευή τμήματος της Παράκαμψης Καρδίτσας από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς Μητρόπολη» "άναψε" το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού.

Χρηματοδοτείται μελέτης κατασκευής νέου αποχετευτικού δικτύου και βιολογικού καθαρισμού στη Ζαγορά

Μελέτη για την κατασκευή νέου δικτύου αποχέτευσης και Εγκαταστάσεων Βιολογικού Καθαρισμού στη Ζαγορά χρηματοδότει με 309.133 ευρώ η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σταθμός Μέτρησης της Κλιματικής Αλλαγής εγκαθίσταται στο Περτούλι

Τον πρώτο στη χώρα Σταθμό Μέτρησης της Κλιματικής Αλλαγής εγκαθιστά η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Πανεπιστημιακό Δάσος του Περτουλίου, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Στ. Κουτής: "Στον αλησμόνητο δάσκαλό μου Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη"

Σήμερα 21 του Μάη, που πανηγυρίζει ο Μητροπολιτικός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ξυπνούν νοσταλγικές μνήμες αλλοτινών εποχών. Διαβαίνει αναλλοίωτη από τον ταξιδιάρικο λογισμό μου, η γαλήνια μορφή του διακεκριμένου Χοράρχου, του αξέχαστου, μειλίχιου Δασκάλου μου στη Βυζαντινή Σχολή, του αείμνηστου Κωνσταντίνου Ευθυμιάδη.

Γεωργιάδης: Ρευστότητα ύψους 15 δισ. ευρώ στην πραγματική οικονομία

Χρηματοδοτικά εργαλεία που θα δώσουν ρευστότητα ύψους 15 δισ. ευρώ στην πραγματική οικονομία ενεργοποιεί το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ