.
.
.
.
.

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

Ανακοινώθηκαν τα εξεταστικά κέντρα για τις πανελλήνιες εξετάσεις - Ποια θα λειτουργήσουν στο ν. Καρδίτσας

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (22/5) ότι με σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις ορίστηκαν τα εξεταστικά κέντρα για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Επαφές Γ. Κωτσού με πολίτες, καταστηματάρχες, εργαζόμενους, υπηρεσιακά στελέχη, ιατρούς και νοσηλευτές για τις συνέπειες του covid 19`

Μετά από δυο μήνες σχεδόν που διήρκησε η «καραντίνα» στη χώρα μας λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού και με αφορμή την άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε το τελευταίο διήμερο σειρά επισκέψεων στην περιοχή μας, προκειμένου να γίνει κοινωνός των προβλημάτων που προέκυψαν στις τοπικές κοινωνίες από το «lockdown».

Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών για τις ειδικές αποζημιώσεις των 534 ευρώ και 800 ευρώ

Αναλυτικές οδηγίες για το χρονοδιάγραμμα που θα ισχύσει για την υποβολή των δηλώσεων εργαζομένων και εργοδοτών στο σύστημα «Εργάνη», αλλά και για τα ζητήματα της αναστολής συμβάσεων και της χορήγησης των ειδικών αποζημιώσεων των 534 ευρώ και των 800 ευρώ έδωσε το υπουργείο Εργασίας.

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για επιπλέον χώρο τραπεζοκαθισμάτων στο Δήμο Καρδίτσας - Τι ισχύει, ποια είναι η διαδικασία

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζονται οι καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής της Καρδίτσας για το άνοιγμα των επιχειρήσεων τους την προσεχή Δευτέρα 25 Μαΐου.

300.000 ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για ανάγκες που δημιουργήθηκαν από τον Covid-19

Σε έκτακτη κατανομή ποσού 300.000,00 ευρω από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προς κάλυψη έκτακτων και επιτακτικών της αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορονοϊού COVID-19.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ