.
.
.
.
.

Σάββατο, 23 Μαΐου 2020

Παλαμάς: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (25-29/5) σε τμήμα της οδού Γουλιανού

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την προσεχή Δευτέρα 25 έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 και ώρες 07:30΄- 15:30΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου σε οδό στον Παλαμά.

Ερώτηση Βελόπουλου στη Βουλή για τη μη επανέναρξη των δρομολογιών των τρένων στη δυτική Θεσσαλία

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε στις 20 Μαΐου ο πρόεδρος του κόμματος "Ελληνική Λύση" και Βουλευτής Λάρισας Κυριάκος Βελόπουλος προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή αναφορικά με την καθυστέρηση επανεκκίνησης των αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ στη δυτική Θεσσαλία.

Συναντήσεις του Γ. Κωτσού με Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας και κτηνοτρόφους του Παλαμά

«Το «πακέτο» μέτρων ύψους 24 δις ευρώ που ανακοίνωσαν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η αρμόδιοι υπουργοί για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, δίνει πολλές «ανάσες» στους πληττόμενους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας.

"Φούλαραν" τις δεξαμενές πετρελαίου οι Καρδιτσιώτες

Εξαιρετικά υψηλή κίνηση παρουσίασε τόσο στο τέλος Απριλίου όσο και το πρώτο 15νθήμερο του Μαΐου, η αγορά του πετρελαίου θέρμανσης (και) στην Καρδίτσα, λόγω της χαμηλής τιμής του προϊόντος και της δυνατότητας που δόθηκε μέσω της χρονικής παράτασης διάθεσης.

Ανακοίνωση του Κέντρου Κοινότητας Δ. Αργιθέας που αφορά τους λήπτες του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

Ανακοινώνεται, προς ενημέρωση των δημοτών του Δήμου Αργιθέας, ότι τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο θα ξεκινήσει η σταδιακή επανυποβολή των αιτήσεων χορήγησης του ΕΕΕ.

Υ.Π.Α.: Έως τέλος Ιουνίου οι αφίξεις όλων των διεθνών δρομολογίων μόνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει την αναθεώρηση προϋπάρχουσας αεροπορικής οδηγίας (notam) με την οποία επιτρέπονται μόνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ), οι αφίξεις/αναχωρήσεις όλων των διεθνών πτήσεων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ