.
.
.
.
.

Κυριακή, 24 Μαΐου 2020

Ανοίγουν επίσημα Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία και Παιδικοί Σταθμοί από 1ης Ιουνίου

Με ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (24/5) επίσημα ότι από Δευτέρα 1 Iουνίου ανοίγουν ξανά τα Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία, μονάδες ειδικής αγωγής καθώς και οι Παιδικοί Βρεφικοί Σταθμοί.

Χατζηγεωργίου: Δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (24/5)

Κανένα νέο θάνατο στην Ελλάδα και δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Υγειονομικού Π.Α. Δημ. Χατζηγεωργίου το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαΐου.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από το θάνατο του Καπετάν Γιώτη

Πάνω στα αγραφιώτικα βουνά, στο Παλιοζωγλόπι, το χωριό που γεννήθηκε ο Χαρίλαος Φλωράκης, στο αγνάντιο του, ψηλά στον Αϊ-Λια, όπου ο ίδιος διάλεξε να ταφεί, εκεί οπού η λαϊκή μνήμη κρατά ζωντανό το τραγούδι και το τουφέκι της λαϊκής πάλης, βρέθηκαν την Κυριακή δεκάδες κομμουνιστές και κομμουνίστριες, αγωνιστές, άνθρωποι κάθε ηλικίας, για το πολιτικό μνημόσυνο του Χαρίλαου Φλωράκη, 15 χρόνια μετά το θάνατό του, που διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Κ. Γκαβογιάννης: "Ας περάσουμε σε ιδέες και πρωτοβουλίες - Γιατί η κοπή των χόρτων είναι αυτονόητη"

Όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο συχνά οι Δημότες της Καρδίτσας θα διαπιστώνουν τις τραγικές συνέπειες από τις παραλείψεις του Δημάρχου, που στερούμενος ιδεών, πρωτοβουλιών και συγκεκριμένου σχεδίου έχει θέσει το Δήμο σε στασιμότητα, χωρίς καμία προοπτική.

Η Π.Ο.Π Μουζακίου προειδοποιεί για επικινδυνότητα στο δρόμο Μουζάκι - Πορτή

Αγαπητοί Πολίτες

Οι πετροπτώσεις, οι καταπτώσεις χώματος και οι κατακρημνίσεις βράχων και δέντρων σε όλο το πλάτος του δρόμου που οδηγεί από το Μουζάκι στην κοινότητα Πορτής

Καιρός ν. Καρδίτσας: Επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι της Δευτέρας

Μετά από ένα τετραήμερο που η θερμοκρασία ισορρόπησε σε φυσιολογικές τιμές για την εποχή από αύριο Δευτέρα (25/5) αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού που θα έχει ως συνέπεια την περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και κάποιες βροχοπτώσεις που θα σημειωθούν.

Ματς - ευκαιρία για τη Σάλκε

Ήρθε η ώρα να ακολουθήσουμε για πρώτη φορά ματς από μεγάλη κατηγορία, μετά από πάαααρα πολύ καιρό. Θα στρέψουμε το βλέμμα μας στην αναμέτρηση της Σάλκε με την Άουγκσμπουργκ, εκεί όπου το ματς δείχνει να «γέρνει» προς τα αριστερά, παρότι αυτή τη στιγμή και η γηπεδούχος προσπαθεί – όπως και όλες οι ομάδες – να βρει τα πατήματά της.

Καρδίτσα: Προετοιμασίες για τη ...μεγάλη επιστροφή των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής (+Φώτο)

Λίγες ώρες απομένουν για την επανέναρξη λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής, το πρωί της Δευτέρας 25 Μαΐου και η παραμονή χρησιμοποιήθηκε κυρίως για καθαριότητα από τους επιχειρηματίες του κλάδου.

Τιμήθηκε και στην Καρδίτσα η μνήμη των Ελλήνων του Πόντου (+Φώτο +Βίντεο)

Την ημέρα μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, πριν από 101 χρόνια, τίμησε σήμερα (Κυριακή 24/5) η Καρδίτσα με σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν εντός και εκτός του Μητροπολιτικού Ναού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ