.
.
.
.
.

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

1.332 αντισηπτικά από το Υπ. Παιδείας για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας του ν. Καρδίτσας

Την απόφαση κατανομής συσκευασμένου αντισηπτικού για την κάλυψη των αναγκών δημόσιων εκπαιδευτικών δομών της επικράτειας, στο πλαίσιο υιοθέτησης των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κορονoϊού (Covid-19) υπέγραψε σήμερα Δευτέρα (25/5) η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ν. Κεραμέως.

Επίσημο: Παρέμειναν στην Α΄ Εθνική τα κορίτσια των Ελπίδων - Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ

Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα (25/5) η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και του εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Μάριου Γεωργίου.

Συλλυπητήριο ψήφισμα του ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας για το θάνατο του Κωνσταντίνου Αδάμ

Με την είδηση της απώλειας του Αδάμ Κωνσταντίνου, Αρχιτέκτονα Μηχανικού, εκλεκτού συναδέλφου και μέλους του ΤΕΕ, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ – Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε:

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας: "Παράσταση διαμαρτυρίας, Τρίτη 26 Μαΐου στην Π.Δ.Θ στη Λάρισα, στις 14:00"

Συναδέλφισσες/οι

Υπουργείο Παιδείας και κυβέρνηση κλείνουν τ’ αυτιά στη φωνή των χιλιάδων δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών που διαδήλωσαν δυναμικά στις 13 και 19 Μαΐου

Αντίδραση «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην αλλαγή χρήσης τμήματος του πρώην στρατοπέδου «Λουμάκη»(+Βίντεο)

Την αντίδραση της αυτοδιοικητικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου Καρδίτσας προκάλεσε απόφαση της Δημοτικής Αρχής (η οποία θα συζητηθεί στην αυριανή συνεδρίαση-τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου),

Δύο συλλήψεις τη Δευτέρα (25/5) στη Λάρισα για ηρωίνη και κάνναβη

Συνελήφθησαν, σήμερα Δευτέρα (25/5) το πρωί σε περιοχή του νομού Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ