.
.
.
.
.

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Συντονιστής στη Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ν.Δ. ο Θωμάς Τσιούκης

Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των νέων συντονιστών της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μεταξύ των οποίων και ο καρδιτσιώτης Θωμάς Τσιούκης.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας: Αποστολή στοιχείων για σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Από την πρώτη στιγμή της αναστολής λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων, οι εκπαιδευτικοί είναι αυτοί που σε άμεση καθημερινή επικοινωνία με μαθητές και γονείς, υλοποιούν την ανατροφοδοτική διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με κάθε πρόσφορο μέσο και με τη μέθοδο που επιλέγουν ως καταλληλότερη.

Σύσκεψη για την αναθέρμανση του τουρισμού στα παράλια της Λάρισας

Η «επόμενη μέρα» για τον τουρισμό στην παραλιακή ζώνη της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας συζητήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης Νίκο Λιούπα,

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. Καρδίτσας η αλλαγής χρήσης γης για κατασκευή Ιερού Ναού στο πρώην στρατόπεδο Λουμάκη

Την αλλαγή χρήσης γης στο στρατόπεδο Λουμάκη, προκειμένου να κατασκευαστεί Ιερός Ναός του Πολιούχου της Καρδίτσας Αγίου Σεραφείμ, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, στην συνεδρίαση της Τρίτης που έγινε με τηλεδιάσκεψη.

Παράταση μέχρι τις 12 Ιουνίου για τις ενστάσεις επί των Σχεδίων Βελτίωσης

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού παρατείνεται μέχρι τις 12 Ιουνίου 2020 η προθεσμία υποβολής ενδικοφανών προσφυγών (ενστάσεων) για το υπομέτρο 4.1 και τις δράσεις 4.1.1 και 4.1.3 (Σχέδια Βελτίωσης) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ