.
.
.
.
.

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Στη Λάρισα ο πρώτος λαχνός του Λαϊκού – Κερδίζει 1,9 εκατομμύρια ευρώ!

Από το πρακτορείο ΟΠΑΠ της Ελευθερίας Κατσιάβαλου, επί της Ηρώων Πολυτεχνείου 40, πουλήθηκε ο πρώτος αριθμός της χθεσινής κλήρωσης του Λαϊκού λαχείου. Ο τυχερός αριθμός είναι 67346, της 6ης σειράς και κερδίζει 1.902.100 ευρώ!

Φιλοζωικό Σωματείο "Διασώζω": Το Σάββατο 30 Μαΐου το 40ήμερο μνημόσυνο της Κατερίνας Γκανάτσιου

Η δύσκολη συγκυρία, λόγω του covid-19 και της καραντίνας, δεν επέτρεψε να αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη μας πρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου Διασώζω Κατερίνα Γκανάτσιου όπως της άρμοζε.

Στεργίου: Επανέρχεται από 1ης Ιουνίου το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ από Μουζάκι μέχρι Αργύρι

Από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου επανέρχεται το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ από Μουζάκι μέχρι Αργύρι και αντίστροφα, ακριβώς όπως ίσχυε πριν τα απαγορευτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Νέα έργα υποδομών με προτεραιότητα την αγροτική παραγωγή

Σε συνέχεια του προγραμματισμού τεχνικών έργων αξίας 230.000 ευρώ που μελετά η Τεχνική Υπηρεσία για όλες τις κοινότητες, νέα έργα προγραμματίστηκαν με την τροποποίηση του προϋπολογισμού που αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, μετά τις νέες πιστώσεις 425.000 που ήλθαν στο Δήμο.

30 Μαΐου 2020: Παγκόσμια ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση - Το να γιορτάσουμε τις «συνδέσεις» είναι πιο σημαντικό από ποτέ!

Αυτή τη χρονιά, η Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση (30 Μαΐου 2020) προσδοκά την άρση των κοινωνικών εμποδίων που αφήνουν τα άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση να βιώνουν μοναξιά και κοινωνική απομόνωση μέσω της καμπάνιας #MSconnections.

Χρ. Κατσαβριά: «Όλοι μαζί, δείχνοντας αλληλεγγύη, θα κρατήσουμε όρθιο το νομό μας και την τοπική οικονομία»

Μετά από περίπου δυόμιση μήνες, ανοίγουν και πάλι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα καταστήματα εστίασης στο νομό μας και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματίες και εργαζόμενοι πειθάρχησαν στις οδηγίες για να βγούμε αλώβητοι απ’ την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση.

Αριστερή Παρέμβαση: "Οι αγώνες των τοπικών κοινωνιών για τη φύση είναι αγώνες ενάντια στην καπιταλιστική ανάπτυξη"

Ο επενδυτικός παροξυσμός που απειλεί να ισοπεδώσει το περιβάλλον, τα κοινωνικά δικαιώματα, τις λαϊκές ελευθερίες και να ορίσει συνολικά ένα νέο τοπίο στην ιστορία εκμετάλλευσης ανθρώπου και περιβάλλοντος, βρίσκεται σε μία ταχύτατη διαδικασία κλιμάκωσης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ