.
.
.
.
.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Ξεκινούν εργασία από 1ης Ιουνίου πέντε προσληφθέντες συμβασιούχοι στο Δήμο Παλαμά

Σε απόφαση πρόσληψης πέντε ατόμων, για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Παλαμά υπέγραψε σήμερα 29 Μαΐου ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου.

Στο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών δύο ακόμα Δημοτικά σχολεία του ν. Καρδίτσας

Άλλες 155 Σχολικές Μονάδες εντάσσονται στο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών από το σχολικό έτος 2020-2021 όπως γνωστοποίησε σήμερα Παρασκευή (29/5) το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

"Λευκός καπνός" από την ΕΠΟ για την Γ' Εθνική - Ποιοι ανεβαίνουν και ποιοι υποβιβάζονται

Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή (29/5) η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ, του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA Πετρ Φούσεκ και του εκπροσώπου των FIFA/UEFA Μάριου Γεωργίου.

Έτοιμοι για επαναλειτουργία οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Καρδίτσας - Στην αναμονή οι Παιδικές Βιβλιοθήκες

Έτοιμοι από κάθε άποψη, για το άνοιγμα της Δευτέρας 1 Ιουνίου είναι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Καρδίτσας, όπως ενημέρωσε το KarditsaLive.Net, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αριστοτέλης Σπάνιας.

Ανοικτή Συνέλευση: "Συνάντηση αγώνα για την υπεράσπιση των Αγράφων"

Ο αγώνας για την αποτροπή της λεηλασίας των Αγράφων, την τσιμεντοποίηση και βιομηχανοποίηση ελεύθερης δημόσιας γης για το κέρδος συγκεκριμένων εταιριών, μεγαλοεργολάβων και διαφόρων άλλων μεσαζόντων, δυναμώνει και λαμβάνει πανελλήνιες διαστάσεις.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ