.
.
.
.
.

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Έργα αγροτικής οδοποιίας 2 εκατ. ευρώ σε εξέλιξη στο Δήμο Παλαμά

Έργα αγροτικής οδοποιίας ύψους 2 εκατ. ευρώ υλοποιούνται αυτή την περίοδο στο Δήμο Παλαμά, τα οποία θα διευκολύνουν το επόμενο διάστημα την παραγωγική δράση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Ανακοίνωση Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου ν. Καρδίτσας για τη λειτουργία των Ακαδημιών

Από την Δευτέρα 1-6-2020 αρχίζει η λειτουργία των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου σε όλη την Χώρα ύστερα από τις ανακοινώσεις της Πολιτείας ΜΟΝΟ για ΑΤΟΜΙΚΉ ΑΘΛΗΣΗ σύμφωνα με την ανωτέρω Κ.Υ.Α.

Παρέμβαση Γ. Κωτσού σε Κ. Τσιάρα και Χρ. Σταϊκούρα για την οικονομική στήριξη των δικηγόρων

Παρέμβαση στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα και στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα έκανε ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός για την οικονομική στήριξη των δικηγόρων, μετά από σχετική επιστολή που έλαβε από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Γιώργο Ανυφαντή.

Ψήφισμα της "Λαϊκής Συσπείρωσης στο Π.Σ. Θεσσαλίας για ανεμπόδιστη απόσταξη και διάθεση του τσίπουρου

Πρόταση ψηφίσματος προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας θα καταθέσει η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση σχετικά με την ανεμπόδιστη απόσταξη και διάθεση του τσίπουρου.

Κοινό "Πράσινο Σημείο" θα αποκτήσουν οι Δήμοι Μουζακίου και Πύλης

Σε έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Μουζακίου και Δήμου Πύλης για την υποβολή από κοινού πρότασης για την δημιουργία και λειτουργία Πράσινου Σημείου αποφάσισαν τα δύο Δημοτικά Συμβούλια στις τελευταίες δια περιφοράς συενδριάσεις τους.

Κάλεσμα φορέων σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΫ Καρδίτσας στο πλαίσιο της Μέρας Πανελλαδικής Δράσης Αυτοαπασχολούμενων

Καλούμε όλα τα Σωματεία αυτοαπασχολούμενων άλλα και κάθε αυτοαπασχολούμενο που έχει πληγεί από την «πανδημία», να πάρει μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουμε στη ΔΟΥ Καρδίτσας την Τετάρτη 3 Ιούνη στις 11πμ με αίτημα αιχμής να ληφθούν μέτρα ουσιαστικής στήριξης για όλους τους αυτοαπασχολούμενους, με προτεραιότητα όσους έχουν ετήσιο εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ