.
.

Σάββατο, 09 Μαΐου 2020

Δημ. Γκούγκλιας: “Νέο κολυμβητήριο για την Καρδίτσα τώρα…. Για να μην βυθιστούν τα όνειρα…. Για να μην πνιγεί η ελπίδα”

Ανοικτή επιστολή προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα τους Βουλευτές του νομού Ασ. Σκόνδρα, Γ. Κωτσό και Σπ. Λάππα, τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Νούσιο, τον Δήμαρχο Καρδίτσας Β. Τσιάκο και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ Γ. Ρόβα απέστειλε ο Πρόεδρος της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) Δημ. Γκούγκλιας ζητώντας την δημιουργία δεύτερου κολυμβητηρίου στην πόλη.

Υποβολή αιτήσεων για το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών στα ΚΕΠ των Δήμων του ν. Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την χορήγηση του επιδόματος ορεινών και μειονεκτικών περιοχών που αφορά και αρκετούς κατοίκους Δήμων του ν. Καρδίτσας.

Παρέμβαση Γ. Κωτσού σε Λ. Μενδώνη για την ανάδειξη - αξιοποίηση Θολωτού Τάφου Γεωργικού και Αρχαϊκού Ναού Απόλλωνα Μητρόπολης

Άμεση χρηματοδότηση από το Υπουργείο Πολιτισμού των αναγκαίων έργων για ανάδειξη και αξιοποίηση δύο πολύ σημαντικών αρχαίων μνημείων της περιοχής μας, ζητάει με παρέμβασή του στην Υπουργό κ. Λίνα Μενδώνη, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις στις Κινητές Μονάδες Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Εννέα συνολικά νοσηλευτές - νοσηλεύτριες Π.Ε./Τ.Ε. κατέθεσαν αίτηση από το νομό Καρδίτσας για την προκήρυξη του Ε.Ο.Δ.Υ. για τη στελέχωση των Κινητών Ομάδων Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ.).

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (11-15/5) σε τμήματα δρόμων της Καρδίτσας λόγω εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από τη Δευτέρα 11 έως και την Παρασκευή 15 Μαΐου και ώρες 07.30 έως 15.30 λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, σε τμήματα οδών της Καρδίτσας.

Ολοκληρώνεται ο 7ος κυκλικός κόμβος στα Τρίκαλα

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται η κατασκευή του νέου κυκλικού κόμβου Μεγαλοχωρίου, στην είσοδο της πόλης των Τρικάλων, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το επόμενο διάστημα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ