.
.
.

Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Χρ. Κατσαβριά: Προτεραιότητα στο Πράσινο! - «Στρατόπεδο Λουμάκη: Ευκαιρία για μια πιο ανθρώπινη πόλη»

Μετά από χρόνια διεκδικήσεων, υποσχέσεων, αναβολών και στασιμότητας -διάστημα στο οποίο τα πρώην στρατόπεδα Λουμάκη και Κιούση της πόλης μας έμεναν ιδιοκτησιακά μετέωρα «ως γη κανενός» - τον Ιούλιο του 2016 υπογράφηκε η Σύμβαση παραχώρησής τους μεταξύ του Ταμείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Καρδίτσας.

Μαλαματένια Μπουραζάνη: "Αυτισμός: Μια λέξη, χιλιάδες ερμηνείες"

Έχουν γραφεί κατά καιρούς πολλά κείμενα για τον αυτισμό. Τα κείμενα αυτά είναι άλλοτε επιστημονικά, άλλοτε κοινωνικά, κάποιες φορές βιωματικές ιστορίες, κάποιες άλλες ανακριβείς και συγκεχυμένες πληροφορίες «δανεισμένες» από άλλα κείμενα, χωρίς την άδεια του συγγραφέα.

Συνεργασία Α.Π.Θ. – Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και ένταξη του Δήμου στην «Ελληνογερμανική Συνέλευση»

Τις πρυτανικές αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος με σκοπό την προώθηση συνεργασίας Δήμου και ΑΠΘ.

Άνοιξαν όλα τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας στην Καρδίτσα

Ανοιχτές είναι από σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, μικρότερες και μεγαλύτερες, 12μηνης λειτουργίας τόσο στην πόλη της Καρδίτσας όσο και γενικότερα στο νομό.

Σύλληψη για κάνναβη και ναρκωτικά χάπια στο Βόλο

Συνελήφθη, σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ