.
.

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020

Την ανάδειξη και αξιοποίηση του άλσους «Παπαράντζας» σχεδιάζει ο Δήμος Καρδίτσας (+Φώτο)

Μετά από 15 χρόνια εγκατάλειψης, το πασίγνωστο άλσος της «Παπαράντζας» στα «Χίλια Δένδρα» επανέρχεται στο Καρδιτσιώτικο προσκήνιο καθώς ο Δήμος Καρδίτσας ξεκίνησε την διαδικασία εκπόνησης ενός σχεδίου για την ανάδειξη και αξιοποίησή του ως χώρο αναψυχής, περιπάτου, αλλά και άθλησης.

Λαμία: Πυροσβέστης αυτοκτόνησε με αλυσοπρίονο μπροστά σε συνάδελφό του

Τέλος στη ζωή του με έναν τραγικό τρόπο αποφάσισε να βάλει 42χρονος πυροσβέστης, κατά τη διάρκεια περιπολίας στο δασάκι του Προφήτη Ηλία Λαμίας το Σάββατο (13/6) το απόγευμα.

Πρόταση ψηφίσματος της Λαικής Συσπείρωσης στο Π.Σ. Θεσσαλίας, για την στήριξη των ανέργων

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης, κατέθεσαν για συζήτηση και έγκριση, στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας που θα συνεδριάσει την Τρίτη 16 Ιούνη 2020, στις 6 μ.μ, την παρακάτω πρόταση ψηφίσματος για την διεκδίκηση μέτρων προστασίας των ανέργων:

Συνάντηση στο δημαρχείο Σοφάδων αντιπροσωπείας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Καρδίτσας

Την Παρασκευή 12/6 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο δημαρχείο Σοφάδων αντιπροσωπείας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Καρδίτσας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Β. Κουτή, τον ταμία Σ. Θεολόγη και την οργ. Γραμματέα Μ. Μητσοπούλου με το Δήμαρχο κ. Θ. Σκάρλο.

Μήνυμα του βουλευτή Γιώργου Κωτσού για τις πανελλαδικές εξετάσεις

«Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,
Με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν άμεσα, ολοκληρώνεται ένας όμορφος κύκλος στη ζωή σας που θα θυμάστε πάντα με νοσταλγία και χαμόγελο.

Με τη συνδρομή της Π.Ε. Καρδίτσας η απολύμανση στο 3ο Γυμνάσιο Καρδίτσας που θα λειτουργήσει ως ειδικό εξεταστικό κέντρο

Την δική της συνδρομή, σε ότι αφορά στην άρτια προετοιμασία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας ενόψει των Πανελληνίων εξετάσεων, προσέφερε η Π.Ε Καρδίτσας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ