.
.
.
.
.

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

Ένωση Υπαλλήλων Π.Σ. Δυτ. Θεσσαλίας: Άμεση ανάκληση του φύλλου πορείας 59 πυροσβεστικών υπαλλήλων

Μετά την πρόσφατη (12/06/20) κοινοποίηση των σχετικών Πινάκων Μεταθέσεων Πυρονόμων, Υπαξιωματικών και Πυροσβεστών έτους 2020, διαπιστώθηκαν τα κατωτέρω, τα οποία επισημαίνουμε με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Σώματος και της Υπηρεσίας.

Συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας με το Δήμαρχο Παλαμά

Σήμερα Δευτέρα 15-06-2020, στο γραφείο του Δημάρχου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου εκπ/κών Π.Ε. Καρδίτσας με το Δήμαρχο Παλαμά κ. Σακελλαρίου Γιώργο.

Άλλη μια θέση ανόδου στη Γ Εθνική από την Α1 ΕΣΚΑΘ - Δύο οι διεκδικήτριες

Άλλη μια θέση ανόδου στη Γ Εθνική μπάσκετ θα κερδίσει ομάδα που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια με τις υποψήφιες για άνοδο σε εθνική κατηγορία να είναι μεταξύ Αγριάς και Αμπελώνα.

Ολοκλήρωση δράσεων εθελοντισμού από το Μορφωτικό Σύλλογο Καλλιφωνίου

Εξαιρετικό το αποτέλεσμα μετά την ολοκλήρωση των εθελοντικών δράσεων, στην Εκκλησία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου και στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Καλλιφωνίου,απο τον Μορφωτικό Σύλλογο.

Κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων σε κινητοποίηση στην πύλη του νοσοκομείου Καρδίτσας

Το συνδικάτο οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων νομού Καρδίτσας καλεί τους οικοδόμους, αλλά και όλους τους εργαζόμενους σε συμπαράσταση στον αγώνα των υγειονομικών.

Open Mall Καρδίτσας: Προχωρούν οι διαδικασίες ανάδειξης μελετητών

Οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην εφαρμογή του προγράμματος Open Mall, μέσω του οποίου  προβλέπεται να γίνουν  σημαντικές παρεμβάσεις για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση τμήματος του κέντρου της πόλης, προχωρούν τόσο από την πλευρά του Δήμου Καρδίτσας, όσο και του ΕΒΕ.

Υπεγράφη η σύμβαση για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κ.Υ. Καλαμπάκας

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η σύμβαση του έργου για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας προϋπολογισμού 317.000 ευρώ.

Βίντεο με τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την επανεκκίνηση του τουρισμού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

«Μένουμε Ελλάδα, μένουμε Θεσσαλία. Στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους, ανακαλύπτουμε ξανά τον πολιτισμό και την ιστορία μας και ενδυναμώνουμε την εθνική μας αυτογνωσία».

Εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης για αποκατάσταση ασφαλτοστρωμένων δρόμων αρμοδιότητας Π.Ε. Καρδίτσας

Την έγκριση διάθεσης πίστωσης για την «Αποκατάσταση οδοστρώματος ασφαλτοστρωμένων δρόμων αρμοδιότητας Π.Ε. Καρδίτσας» προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπέγραψε ο Κ. Αγοραστός.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ