.
.
.
.
.

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020

ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε: "Ηθική, οικονομική και συνδικαλιστική δικαίωση για τον αείμνηστο Δημήτρη Βάλλα"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας κα Εύβοιας χαιρετίζει την πρωτόδικη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λάρισας (ειδική διαδικασία των Εργατικών Διαφορών),

Έκτακτα μέτρα περιορισμού του κορονοϊού στο Δήμο Ιάσμου

Μετά το τέλος της έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο θάλαμο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και λαμβάνοντας υπ’ όψη το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο στην περιοχή του Ιάσμου με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά

Διαμαρτυρία στον ΕΛΓΑ Λάρισας ετοιμάζουν οι Καρδιτσιώτες αγρότες για ανάδειξη των οξυμμένων προβλημάτων τους

Μπορεί το ενδιαφέρον της Διοίκησης του ΕΛΓΑ να ήταν άμεσο μετά και τις παρεμβάσεις βουλευτών και αυτοδιοικητικών φορέων για τις ζημιές που προκάλεσαν οι χαλαζοπτώσεις και οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στο Νομό Καρδίτσας, αλλά την δυναμική κινητοποίηση δεν πρόκειται να τη γλυτώσει!

Άρχισε η διενέργεια τεστ αντισωμάτων στο προσωπικό του νοσοκομείου Καρδίτσας

Η διαδικασία για τεστ αντισωμάτων στο προσωπικό του νοσοκομείου Καρδίτσας και των Κ.Υ. που υπάγονται σε αυτό, για την οποία σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net, ξεκίνησε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε 10 εργάσιμες ημέρες.

Εύβοια: Ηλικιωμένος έπεσε σε γκρεμό με το τρακτέρ του

Τραγικό θάνατο είχε 86χρονος από το χωριό Βίταλο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, όταν ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται βρέθηκε σε γκρεμό 50 μέτρων.

Αναζητούνται εκπαιδευτές ενηλίκων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης - Έως 29 Ιουνίου οι αιτήσεις

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για Εκπαιδευτές Ενηλίκων για τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (νέα φάση των Δήμων).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ