.
.
.
.
.

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

"Κλείσιμο Οδηγικής χρονιάς για Αστέρια και Πουλιά του Τ.Τ. Καρδίτσας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού"

Το Σάββατο 20 Ιουνίου το απόγευμα , Αστέρια και Πουλιά του Τ.Τ. Καρδίτσας, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού , συγκεντρώθηκαν στον κήπο της Εστίας, για το κλείσιμο, αυτής της ιδιαίτερης ,για όλους, Οδηγικής χρονιάς.

Λία Ρογγανάκη: "Η Περιφέρεια, οι ΜΜΕ και ένα δοτικό φλερτ"

Η σύλληψη μιας ιδέας, η πρωτοβουλία, ένας στόχος και ο αγώνας για την επίτευξη του, αποτελούν την μαγιά της επιχειρηματικότητας. Οι δεξιότητες ,οι προσπάθειες, ο κόπος και τέλος η εκτέλεση της ιδέας, η οποία θα επιφέρει προστιθέμενη αξία, συμβάλλουν στην απαρχή της δημιουργίας μιας επιχείρησης.

Υπ. Τουρισμού: Στη δημοσιότητα η λίστα με τα καταλύματα καραντίνας - Ένα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Τουρισμού την Υπουργική Απόφαση με την οποία δημοσιοποιείται η λίστα με τα τουριστικά καταλύματα, τα οποία μισθώνονται αποκλειστικά για την προσωρινή διαμονή φυσικών προσώπων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κινδύνου μετάδοσης του κορονοϊού.

Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τους αστέγους στα Τρίκαλα χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 της λειτουργίας Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων στα Τρίκαλα, με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

"Ακολουθώ τα ίχνη των βιβλίων…" - Ξεκινούν οι Καλοκαιρινές Δράσεις στις παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ.

Ξεκινάνε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, για μια ακόμη χρονιά (8η συνεχόμενη), στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, οι Καλοκαιρινές Δραστηριότητες Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας,

Κ. Τσιάρας: "Η κυβέρνησή μας, αφουγκραζόμενη την αγωνία των αγροτών, αναστέλλει την εφαρμογή του τέλους επιτηδεύματος"

Δήλωση για την αναστολή της εφαρμογής του τέλους επιτηδεύματος έκανε ο Βουλευτής της Ν.Δ. Καρδίτσας και Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Α2: Οι ομάδες θα ζητήσουν επιχορήγηση 800.000 ευρώ

Η πανδημία έχει αφήσει το στίγμα της στον παγκόσμιο πληθυσμό, έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε top συλλόγους του αθλητισμού, ακόμη σημαντικότερα είναι όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Α2.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ