.
.
.

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας για απεργιακή κινητοποίηση την Τρίτη 9 Ιουνίου

Η κυβέρνηση, αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες του δημόσιου σχολείου, τα αιτήματα και τις προτάσεις των εκπαιδευτικών, και παρά τις αντιδράσεις όλων των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών και των φορέων της εκπαιδευτικής κοινότητας, προχώρησε με εντελώς αντιδημοκρατικό τρόπο, χωρίς διάλογο και εν μέσω πανδημίας στην κατάθεση πολυνομοσχεδίου για την Παιδεία.

Σε δύο υπερτυχερούς το τζακποτ του Τζόκερ με τα 11,5 εκατ. ευρώ!!!

Μετά από αλλεπάλληλα τζακποτ στο Τζόκερ η κλήρωση της Πέμπτης 4 Ιουνίου ανέδειξε δύο υπερτυχερούς νικητές (σε Ηγουμενίτσα και Νάξο) στην πρώτη κατηγορία που ο καθένας κερδίζει από 5.767.436,93 ευρώ!!!

Βασίλης Νίκου: "5 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος"

Η ‘’Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος’’ καθιερώθηκε το έτος 1972 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως αδήριτη ανάγκη προστασίας του Φυσικού Περιβάλλοντος, αυτού που η φύση δημιούργησε και ο άνθρωπος γεννήθηκε και αναπτύχθηκε στην σύγχρονη κυριαρχική του μορφή.

Βόλος: Κλειστά 5 σχολεία της πρωτοβάθμιας την Παρασκευή (5/6) υπό το φόβο επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού

Μετά από ενημέρωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχ. Μπέος υπέγραψε απόφαση με την οποία την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020,

Προτάσεις ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για το πακέτο σωτηρίας της Ενημέρωσης που επεξεργάζεται η ΠΟΕΣΥ

Τα προβλήματα επιβίωσης που από το παρελθόν αντιμετωπίζει ο Τύπος στη χώρα μας, αναδείχθηκαν στην οξύτερη μορφή τους κατά την πρόσφατη περίοδο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, ως αποτέλεσμα και των περιοριστικών κανόνων που είχαν επιβληθεί.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Υποχρεώσεις των δικαιούχων συνδεδεμένης ζαχαρότευτλων

Στο πλαίσιο εφαρμογής της υπ΄αριθμ. 517/93604/31-3-20 ΥΑ αναφορικά με την τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 1174/27330/9-3-2015 ΥΑ για τον καθορισμό των λεπτομερειών χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα των ζαχαρότευτλων σε εκτέλεση του άρθρου 52 του ΚΑΝ 1307/2013 του Συμβουλίου, σας γνωρίζουμε ότι:

Ε.Ο.Δ.Υ.: Ένας νέος θάνατος και 15 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (4/6)

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιουνίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό (Covid-19) για το τελευταίο 48ωρο.

Υπεγράφη η σύμβαση για καθαρισμούς ρεμάτων - αντιπλημμυρικά έργα στους Δήμους Καρδίτσας και Σοφάδων

Ένα νέο έργο για την αντιπλημμυρική θωράκιση ρεμάτων και χειμάρρων στους Δήμους Καρδίτσας και Σοφάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας εισέρχεται σε φάση υλοποίησης, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Καθαρισμοί ποταμών – Αποκατάσταση αντιπλημμυρικών έργων Π.Ε. Καρδίτσας», προϋπολογισμού 180.000 ευρώ.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ