.
.
.
.

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020

Ψηφίσματα Συλλόγων Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το Νομοσχέδιο της Παιδείας

Την έντονη αντίθεσή της στις διατάξεις του Νομοσχεδίου της Παιδείας που αποκλείουν τα μέλη Ε.ΔΙ.Π., Ε.Ε.Π., Ε.Τ.Ε.Π. και το Διοικητικό προσωπικό από τα εκλογικά σώματα ανάδειξης των αρχών διοίκησης των Α.Ε.Ι. εκφράζει σύσσωμη η κοινότητα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα ακόλουθα ψηφίσματα:

Νέα δοκιμασία με χαλάζι και νεροποντή υπέστη το απόγευμα της Τρίτης (9/6) ο Δήμος Παλαμά!

Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα οι παραγωγοί του Δήμου Παλαμά βρίσκονται ξανά σε απόγνωση από το νέο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τα χωράφια τους λίγη ώρα μετά τις 6 σήμερα (Τρίτη 9/6) το απόγευμα.

Συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου Φ. Στάθη με την Υπουργό Πολιτισμού Λ. Μενδώνη

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, συναντήθηκε με την Υπουργό Πολιτισμού για να συζητήσει το θέμα του εορτασμού της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ στις χαλαζόπληκτες καλλιέργειες του Δήμου Παλαμά - Από 10 Ιουνίου οι αιτήσεις των πληγέντων αγροτών

Τις καλλιεργημένες εκτάσεις που επλήγησαν από την σφοδρή χαλαζόπτωση του περασμένου Σαββάτου 6 Ιουνίου, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη (9/6) το πρωί κλιμάκιο του ΕΛΓΑ με επικεφαλής τον διευθυντή του παραρτήματος Λάρισας κ. Μιχάλη Λιόντο και τον Επόπτη του Νομού Καρδίτσας κ. Στέφανο Παπαναστασίου.

Επισκέψεις του προεδρείου του Ι.Σ. Καρδίτσας στο νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας του νομού

Το Προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις την προηγούμενη εβδομάδα στα Κέντρα Υγείας Καρδίτσας, Σοφάδων, Παλαμά, Μουζακίου και στο Γ.Ν.Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ