.
.
.
.

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Στον Α.Ο. Σελλάνων ο 24χρονος Κλοντιάν Μούρη

Τις προσθήκες στην ομάδα συνεχίζει η νέα η διοίκηση του Α.Ο. Σελλάνων που μετά την ανακοίνωση προπονητή και 4άδας παικτών το βράδυ της Κυριακής προχώρησε σε ανακοίνωση για την έναρξη συνεργασίας με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή Κλοντιάν Μούρη.

Με Πανερυθραϊκό ο ΑΣΚ

Ο Πανερυθραϊκός ήταν η ομάδα που επικράτησε στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Α' φάσης του κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Τρίτωνα (54-70) και η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη του Α.Σ. Καρδίτσας που χθες ξεπέρασε εύκολα εκός έδρας το εμπόδιο του Κόροιβου Αμαλιάδας.

Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, είναι αναγκαίο να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων του νομού μας, και να προληφθεί κατά το δυνατό η διασπορά του ιού Covid-19.

Ε.Ο.Δ.Υ: 3 νέοι θάνατοι και 207 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Κυριακή 13/9) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Να ανακαλέσει η Κυβέρνηση την Κ.Υ.Α. για επιβολή εισιτηρίου στην Α' Ζώνη του θαλάσσιου πάρκου Αλοννήσου"

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, καταγγέλλουν την κυβέρνηση της Ν.Δ, η οποία με πρόσχημα την προστασία του περιβάλλοντος και την μείωση των αλιευμάτων, προχωρά με βάση τις οδηγίες της Ε.Ε, στην επιβολή διοδίων ακόμα και στην θάλασσα!

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ