.
.
.
.

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας για το άνοιγμα των σχολείων

Συναδέλφισσες/οι

«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας ευχόμαστε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς μια καλή και δημιουργική χρονιά. Μία χρονιά που όμως διαφέρει τόσο πολύ από όλες τις προηγούμενες.

Αίτημα για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου καταθέτουν οι παρατάξεις της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με θέμα τις καταστροφές του «Ιανού»

Ο Δήμος μας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τις φοβερές επιπτώσεις της θεομηνίας του ΙΑΝΟΥ, στις 18/19 Σεπτεμβρίου του 2020.

Παράταση πρόσθετων περιοριστικών μέτρων σε Δυτική Αττική, Κοζάνη, Ροδόπη και Κάλυμνο

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας της ΠΕ Αττικής, στους Δήμους Εορδαίας, Κοζάνης και Βοΐου της ΠΕ Κοζάνης, στις ΤΚ Στροφής, Νέδας, Αγιοχωρίου και Ήπιου του Δήμου Αρριαννών της ΠΕ Ροδόπης, καθώς και στη νήσο Κάλυμνο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,

Ξαναβρίσκει «βηματισμό» το open mall της Καρδίτσας το 2021

Ένα έργο που είχε δημιουργήσει πολλές προσδοκίες αλλά έμεινε αρκετά πίσω, κάνει προσπάθειες με τη νέα χρονιά να ξαναβρεί τον βηματισμό του και να υπάρξει πρόοδος που θα φέρει σταδιακά και την υλοποίηση.

Μόνο 3 εκπαιδευτικοί θετικοί στα 2.398 rapid tests που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλία

Μόνο τρία θετικά κρούσματα COVID-19 εντοπίστηκαν σε rapid test που πραγματοποιήθηκαν εθελοντικά σε εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από 8 έως 10 Ιανουαρίου στη Θεσσαλία και ενόψει τις επιστροφής των μαθητών σε δημοτικά και νηπιαγωγεία.

Ε.Ο.Δ.Υ. (10/01): 36 νέοι θάνατοι και 445 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 4 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ