.
.
.
.
.

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Επαναπατρίζονται μέσω Λιβάνου δύο εικόνες που κλάπηκαν από την Ι.Μ. Αγίας Τριάδας Οξυάς

Δύο δεσποτικές εικόνες του Χριστού Παντοκράτορα και της Παναγίας Οδηγήτριας, των ετών 1735 και 1785 αντίστοιχα, παραδόθηκαν στις 19 Ιανουαρίου 2021 στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Βηρυτό.

Ξεπέρασαν τις 600 οι αυτοψίες σε αιτήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων για ζημιές από τον "Ιανό"

Περισσότερες από 600 (περίπου 650) είναι οι ολοκληρωμένες αυτοψίες από τα αρμόδια συνεργεία, πάνω σε δηλώσεις αγροτών του νομού μας, που αφορούν ζημιές από τον "Ιανό", σε εξοπλισμό, πρώτες ύλες κ.λ.π.

Υπεγράφησαν επτά συμβάσεις για έργα σε Μαγνησία και Σποράδες

Επτά συμβάσεις έργων, συνολικού προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας του εθνικού και επαρχιακού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας στη Μαγνησία, τη βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων και την ολοκλήρωση της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Σκοπέλου

Σε Αθαμανία και Περτούλι Κ. Αγοραστός και Χρ. Μιχαλάκης μετά τις ζημιές που προκάλεσε ο «Λέανδρος»

Την Αθαμανία και το Περτούλι επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, προκειμένου να διαπιστώσουν την έκταση των ζημιών που προξένησε η κακοκαιρία «Λέανδρος».

Πολύωρη μάχη κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διπλοκατοικία στη Φίλια Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τις 5.30 μ.μ. και έως αυτή την ώρα (21.30) οι προσπάθειες των πυροσβεστών μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διπλοκατοικία στη Φίλια Καρδίτσας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (19/01): 30 νέοι θάνατοι και 566 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 2 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Θάνος Σκάρλος: «Να μπει τέλος στην αφαίμαξη προσωπικού των Δήμων»

Ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη για το πρόβλημα υποστελέχωσης που δημιουργείται σε δεκάδες Δήμους σε όλη τη χώρα με την κινητικότητα των υπαλλήλων, απέστειλε ο Δήμαρχος Σοφάδων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Καρδίτσας κ. Θάνος Σκάρλος.

Δημ. Παπακώστας: "Οι Δήμοι συσσωρεύουν χρήμα....με ελάχιστη παραγωγή έργων...."

Μπήκαμε σε νέα χρονιά 2021, οι Δημοτικές Αρχές βρίσκονται στην τοπική εξουσία επί 500 ημέρες (17 μήνες από 1-9-2019) - υπολείπονται άλλοι λιγότεροι από 30 μήνες θητείας-, χωρίς να έχει παρουσιαστεί ένα άξιο λόγου έργο ,πέραν της διαχείρισης της απλής καθημερινότητας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ