.
.
.
.
.

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Ν. Δούκας: Το 50% των ζημιών του «Ιανού» έγιναν στο Ν. Καρδίτσας – Ο ΕΛΓΑ θα μεριμνήσει για άρση πιθανών αδικιών στις εκτιμήσεις

Σε δυσθεώρητα ύψη έφτασε τελικά το μέγεθος της καταστροφών που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» στις αγροτικές εκτάσεις του Νομού Καρδίτσας.

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: "Κινητοποίηση ενάντια στο ν/σ της κυβέρνησης και διεκδίκηση μέτρων ασφάλειας και υγιεινής στα σχολειά"

Η κυβέρνηση της ΝΔ, εν μέσω lockdown και πανδημίας, αξιοποιεί το κλείσιμο των σχολείων και των σχολών προκειμένου να ψηφίσει ένα ακόμα απαράδεκτο νομοσχέδιο, χωρίς κανένα διάλογο. Μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για την Εκπαίδευση την άνοιξη, την ψήφιση του νόμου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση τον Δεκέμβρη, φέρνει 3ο αντιδραστικό νομοσχέδιο σε αυτές τις συνθήκες.

Κάλεσμα σε κινητοποίηση από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων Καρδίτσας

Μετά από πρόταση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εμπόρων, ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας αποφάσισε την συμμετοχή του στην κινητοποίηση στις 27 Ιανουαρίου 2021, μέρα πανελλαδικής δράσης ων αυτοαπασχολούμενων.

Απάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στη "Λαϊκή Συσπείρωση" για την αποκατάσταση των αναχωμάτων και τον καθαρισμό των ποταμών

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει υλοποιήσει  μέχρι σήμερα 119 αντιπλημμυρικά έργα ύψους 530 εκατομμυρίων ευρώ ενώ μετά τη θεομηνία του Ιανού δρομολογούνται έργα  διευθέτησης, συντήρησης και καθαρισμού  ποταμών τάφρων και συλλεκτήρων ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών και 25 εκατομμυρίων ευρώ  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας,

Κορονoϊός: Ανοίγει η πλατφόρμα για εμβολιασμούς των 80 – 84 ετών

Την εκκίνηση των ραντεβού για τον εμβολιασμό της επόμενης ηλικιακής ομάδας, σύμφωνα με το σχέδιο «Ελευθερία», ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ε.Ο.Δ.Υ. (21/01): 25 νέοι θάνατοι και 509 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 4 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Κ. Αγόρης: "Φιάσκο Μητσοτάκη η διαδικασία εμβολιασμού. Να λειτουργήσουν και τα 14 εμβολιαστικά κέντρα του νομού Καρδίτσας, όχι μόνο τα δύο"

Ο εμβολιασμός του πληθυσμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού εξελίσσεται σε φιάσκο Μητσοτάκη.

Βορίδης: Έτοιμο το εκλογικό νομοσχέδιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές - Τέλος η απλή αναλογική

Το νέο εκλογικό νομοσχέδιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές πρόκειται να παρουσιάσει στο προσεχές Υπουργικό Συμβούλιο, που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης όπως προανήγγειλε σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha και στους δημοσιογράφους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο.

Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών / ΣΥΝΕΚ: «Υπηρεσιακά Συμβούλια χωρίς (?) αιρετούς»

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι,

Συνεδρίασε χθες 20 Ιανουαρίου 2021 το ΠΥΣΔΕ Καρδίτσας στη «νέα εποχή» μετά τις ηλεκτρονικές εκλογές-παρωδία της 7ης Νοεμβρίου και την αποστομωτική απάντηση της εκπαιδευτικής κοινότητας με τη συνολική αποχή να ξεπερνά το 95% στον νομό Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ