.
.
.
.
.

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Ο ΤΟΕΒ Ταυρωπού για την επίσκεψη Χρ. Τριαντόπουλου στο "πληγωμένο" από τον "Ιανό" δίκτυο άρδευσης

Σημαντική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στον ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας από τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Αυτοψία Τριαντόπουλου στις ζημιές από "Ιανό" στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα επισκέφθηκε ο Γ.Γ. Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρ. Τριαντόπουλος μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κ. Νούσιο με υπηρεσιακούς παράγοντες για να αποκτήσουν προσωπική αντίληψη για το μέγεθος της καταστροφής από τον «Ιανό» και τις κατολισθήσεις σε Αγία Μαρίνα και Πεζούλα.

Υ.Π.Α.: Παρατείνονται έως 1 Φεβρουαρίου οι αεροπορικές οδηγίες για εσωτερικές πτήσεις

Μέχρι την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 συνεχίζονται οι περιορισμοί στις αεροπορικές μετακινήσεις εσωτερικού για λόγους προστασίας επιβατών και πολιτών από την νόσο Covid-19.

Δημ. Παπακώστας: "Κοινότητες: Τοπική Αυτονομία - Ιστορικός ρόλος & νέο εκλογικό σύστημα ΟΤΑ"

Ο νέος Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ετοιμάζεται να εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο ,σε λίγες μέρες ,το σχέδιο νόμου για το νέο εκλογικό σύστημα εκλογής Δημάρχων - Περιφερειαρχών και Συμβουλίων στους ΟΤΑ.

Μαγνησία: Συρροή κρουσμάτων σε ηλικιωμένους και προσωπικό γηροκομείου

Συναγερμός έχει σημάνει στο Σουρλίγκειο ‘Ιδρυμα Καναλίων μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, 31 άτομα – ηλικιωμένοι και υπάλληλοι – διαγνώσθηκαν θετικά στον ιό.

Ε.Ο.Δ.Υ. (23/01): 24 νέοι θάνατοι και 605 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 4 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Λοβέρδος: Θα διεκδικήσω την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Πιστεύω πως μπορώ να εγγυηθώ το μέλλον της παράταξης και να συμβάλλω στο μέλλον της πατρίδας», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κινήματος.

Παρεμβάσεις του Δικτύου Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων

Εν μέσω των εξαιτίας του covid 19 εγκλεισμών και πλημμελούς υπολειτουργίας, στην ουσία, των αρμόδιων  υπηρεσιών, συνεχίζονται οι εργασίες  για την κατασκευή του υποσταθμού υψηλής τάσης (ΚΥΤ) στη θέση «Διάσελο – Προφήτης Ηλίας», της Κοινότητας Οξυάς του Δήμου Μουζακίου, ως συνοδό έργο του αιολικού «πάρκου» στη θέση «Αέρας – Αφεντικό» των Δήμων Μουζακίου και Αργιθέας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ