.
.
.
.
.

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Επερώτηση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για τη διαδικασία επιλογής των εικαστικών έργων σε διάφορους κυκλικούς οδικούς κόμβους του ν. Λάρισας

Με αφορμή την εγκατάσταση ορισμένων εικαστικών έργων σε διάφορους κυκλικούς οδικούς κόμβους του Νομού Λάρισας, άνοιξε μια συζήτηση τόσο επί του καλλιτεχνικού μέρους, όσο και για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.

Ώρες αγωνίας για τον πρώην υπουργό Σήφη Βαλυράκη που αγνοείται στα νερά του Ευβοϊκού

Σε κινητοποίηση βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής, Λιμενικό, Πυροσβεστική και Αστυνομία για τον εντοπισμό του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος αγνοείται μετά από βόλτα με το σκάφος του στα νερά του Νότιου Ευβοϊκού.

Βραζιλία: 5 μέλη ποδοσφαιρικής ομάδας νεκροί μετά από συντριβή αεροπλάνου

Με τις μνήμες νωπές, από το τραγικό δυστύχημα, που ξεκλήρισε την ομάδα της Σαπεκοένσε, ένα ακόμα αεροπορικό δυστύχημα έρχεται να συγκλονίσει τη Βραζιλία και τον υπόλοιπο κόσμο.

3,3 εκατ. Ευρώ οι αποκαταστάσεις του «Ιανού» στα ΤΟΕΒ Τιτανίου, Σελλάνων και Θεσσαλιώτιδος

Η χθεσινή (23/1) έκτακτη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστου Τριαντόπουλου με τη Διοίκηση του ΤΟΕΒ Ταυρωπού έβγαλε είδηση ότι διατίθενται 1,5 Εκατ. Ευρώ για να γίνουν εργασίες αποκατάστασης στο κατεστραμμένο από τον «Ιανό» αρδευτικό δίκτυο αρμοδιότητάς του.

Ε.Ο.Δ.Υ. (24/01): 24 νέοι θάνατοι και 334 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 1 κρούσμα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Το σύνολο του ειδικού τέλους Α.Π.Ε. για οικιακούς καταναλωτές διεκδικεί ο Δ. Αργιθέας για το Αργύρι

Την νομική οδό ακολουθεί ο Δήμος Αργιθέας, προκειμένου να διεκδικήσει το συνολικό ποσό του ειδικού τέλους υπέρ των οικιακών καταναλωτών σε περιοχές που λειτουργούν σταθμοί ΑΠΕ και στη συγκεκριμένη περίπτωση για την Τ.Κ. Αργυρίου.

"Εξόρμηση για την προστασία του χωριού της Οξυάς": Οι....άλλες συνέπειες του “Ιανού”

Αναμφίβολα καταστρεπτικές οι συνέπειες της θεομηνίας του “Ιανού” για το χωριό της Οξυάς. Συνέπειες που άλλαξαν, κυριολεκτικά τη μορφολογία και τη φυσιογνωμία του χωριού και απειλούν άμεσα την ύπαρξη και το μέλλον του, αν δε δοθούν το γρηγορότερο λύσεις ή αν αυτές που δοθούν δε θα είναι οι πρέπουσες.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: "Η προσχολική εκπαίδευση στο έλεος όλων των κρίσεων"

Δέκα μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού και το υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να πορεύεται χωρίς κανένα ουσιαστικό σχεδιασμό στον χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ