.
.
.
.

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Επιστρεπτέα 5: Ως τις 2 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις αποδοχής

Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα (25/1) η εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “myBusinessSupport” (www.aade.gr/mybusinesssupport), της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μέσω της οποίας οι επιχειρήσεις που έχουν υποβάλει οριστική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον 5ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, καλούνται να υποβάλουν αίτηση χορήγησης της χρηματοδοτικής ενίσχυσης.

Διακόπτεται η κυκλοφορία οχημάτων στη γέφυρα Πηνειού στο Διαλεκτό Τρικάλων

Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Τρικάλων από ώρα 20.45 σήμερα Δευτέρα (25/1) θα σημειωθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη γέφυρα Πηνειού ποταμού στην είσοδο της κοινότητας Διαλεχτού Τρικάλων (κοντά στο 13ο χλμ Επαρχ. Οδού Τρικάλων – Περιστέρας) καθώς υπάρχει ζήτημα στατικότητας του μεσοβάθρου της γέφυρας.

Συντονιστική επιτροπή αγροτών Κεντρικής Ελλάδας: Υπόμνημα αγροτών για επιλαχόντες σχεδίων βελτίωσης

Η συντονιστική επιτροπή Αγροτών Κεντρικής Ελλάδας απέστειλε υπόμνημα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό με θέμα την έγκριση των επιλαχόντων αγροτών του προγράμματος σχεδίων βελτίων προκήρυξης 2018 μέτρου 4.1.1

Ξεκινούν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου προς την Ιερά Μονή Μεγαλομάρτυρος Αγίου Προκοπίου του Δήμου Πύλης

Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στην Ιερά Μονή Μεγαλομάρτυρος Αγίου Προκοπίου του Δήμου Πύλης, σε συνολικό μήκος περίπου 800 μέτρων.

Έργα προϋπολογισμού 200.000 ευρώ στη Μαγνησία

Προγραμματικές Συμβάσεις με την Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου, η οποία διαχειρίζεται το πρόγραμμα Leader στο νομό Μαγνησίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, προκειμένου η Περιφέρεια να αναλάβει την υλοποίηση των έργων:

Εγκύκλιος του Υπ. Παιδείας σχετικά με τη βαθμολόγηση των μαθητών στο α' τετράμηνο και τις απουσίες

Διευκρινίσεις σχετικά με τους βαθμούς Α’ Τετραμήνου σε Γυμνάσια και Λύκεια δόθηκαν από το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο που έστειλε σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Υπεγράφη η σύμβαση για την βελτίωση της προσβασιμότητας στο δρόμο Μουζάκι - Πευκόφυτο και για την καθαίρεση της παλαιάς γέφυρα Μπαλάνου

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση βατότητας στην Επ.Ο.11 στο οδικό τμήμα από την διασταύρωση της Επ.ο 3 προς Πευκόφυτο και καθαίρεση παλιάς γέφυρας Μπαλάνου λόγω καταστροφών από τη θεομηνία "ΙΑΝΟΣ"» όπως γνωστοποίησε με σχετικό δελτίο τύπου το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ