.
.
.
.
.

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Επιτροπή Αγώνα Αγραφιωτών & Πρωτοβουλίας Αθήνας για την Προστασία των Αγράφων: "Τα Άγραφα είναι η δική μας ακρόπολη"

Αυτές τις μέρες, στο πλαίσιο της Δημόσιας Διαβούλευσης, βρίσκεται σε εξέλιξη η υποβολή απόψεων φορέων και πολιτών καθώς και η έκδοση γνωμοδοτήσεων από τις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες πάνω στις δύο νέες Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τα δύο μεγάλα αιολικά εργοστάσια στη Νιάλα (ΓΡΑΜΜΕΝΗ-ΤΟΥΡΛΑ-ΚΑΡΝΟΠΙ ΑΓΡΑΦΑ) και στο Βοϊδολίβαδο (ΜΙΧΟΣ-ΒΟΙΔΟΛΙΒΑΔΟ-ΑΠΕΛΙΝΑ ΑΓΡΑΦΑ) των Αγράφων.

Αθήνα: Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα

Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική μια ηλικιωμένη γυναίκα το διαμέρισμα της οποίας για άγνωστη αιτία άρπαξε φωτιά.

Πυρκαγιά σε θερμάστρα πετρελαίου αποκάλυψε ανθρώπινο δράμα στην Καρδίτσα (+Φώτο)

Το προσωπικό δράμα ενός άνδρα ηλικίας περίπου 65 ετών αποκάλυψε πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 7:30 το βράδυ, σε παλιά, ετοιμόρροπη μονοκατοικία στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στην οδό Ατλάντων της συνοικίας Καμινάδων.

Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών: "Οι υποδείξεις και η συμμόρφωση"

Η κυβέρνηση προχώρησε σε νέα απαγόρευση διαδηλώσεων και το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας συμμορφώθηκε - με τις υποδείξεις της - και αποφάσισε να μη καλέσει συγκέντρωση τη Πέμπτη 27/1, όπως γίνεται σε πολλές πόλεις της χώρας. Ενώ ακόμα και η ΟΛΜΕ καλεί σε συμμετοχή στα συλλαλητήρια κηρύσσοντας 3ωρη στάση εργασίας

Δύο προσλήψεις μακροχρόνια ανέργων στο ΔΟΠΑΠΑ Παλαμά μέσω προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ.

Στην πρόσληψη δύο μακροχρόνια ανέργων από 1ης Φεβρουαρίου 2021 μέσω του προγράμματος απασχόλησης του ΟΑΕΔ για 10.000 μακροχρόνια ανέργους ηλικίας 55-67 ετών προχωρά ο ΔΟΠΑΠΑ Παλαμά.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ