.
.
.
.

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

«Απέναντι» στη δημιουργία αιολικών πάρκων στα Άγραφα τo EBE Καρδίτσας

Στην έγκριση ψηφίσματος που αναδεικνύει την αντίθεση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην προοπτική δημιουργίας αιολικών πάρκων στην περιοχή των Αγράφων, προχώρησε το Διοικητικό του Συμβούλιο, στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (28/1).

Δήμος Σοφάδων: Υποβολή αιτήματος συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο για ζητήματα που ενδέχεται να υπήρξε ζημία για το Δήμο

Υποβολή αιτήματος συζήτησης συγκεκριμένου θέματος στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου καταθέτει η μείζονα μειοψηφία του Δήμου Σοφάδων όπου σύμφωνα με τον επικεφαλής της κ. Μπ. Παπαδόπουλο θα πρέπει να διερευνηθούν διάφορα ζητήματα στα οποία είναι πιθανό να προκύπτει ζημία για το Δήμο Σοφάδων.

Κ. Ζυγογιάννης: Θα πληρωθούν το «οκταχίλιαρο» όλες οι πληγείσες επιχειρήσεις

Οι πληγείσες επιχειρήσεις του ν. Καρδίτσας που δεν έχουν ακόμα λάβει την πάγια αποζημίωση των οκτώ χιλιάδων ευρώ, εφόσον το δικαιούνται θα το λάβουν κανονικά με τις εξελίξεις σε αυτό τον τομέα να «τρέχουν» από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου (σ.σ. ήδη ξεκίνησαν όπως έγραψε το KarditsaLive.Net κατά τη διάρκεια που ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του ΕΒΕ).

Παραιτήθηκαν Ε. Ρούσσα και Λ. Γιώτης από τη Διαπαραταξιακή Επιτροπή για τα "Καραϊσκάκεια 2021"

Δυο παραιτήσεις αναμένεται να συζητηθούν εκτός ημερήσιας διάταξης στην αυριανή, (Παρασκευή 29/1/2021 στις 5μμ), συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου!

Σε διοργάνωση αναπτυξιακής ημερίδας προσανατολίζεται το ΕΒΕ Καρδίτσας

Ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ, με αποκλειστικό θέμα την διοργάνωση αναπτυξιακής ημερίδας, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο 15νθήμερο του Φεβρουαρίου.

Πρόεδρος κοινότητας Ριζοβουνίου προς Περιφέρεια Θεσσαλίας: Απαιτείται άμεσα η κατασκευή τριών κυκλικών κόμβων

Αίτημα διαμαρτυρίας των κατοίκων της τ.κ. Ριζοβουνίου του Δήμου Μουζακίου προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας για κατασκευή κυκλικών κόμβων, για την ομαλή λειτουργία της κυκλοφορίας και της ασφάλειας των οχημάτων κατά την είσοδο και έξοδο διατυπώνεται με ανοικτή επιστολή του προέδρου της κοινότητας Γεώργιου Γκερμπεσιώτη.

Πέμπτη (28/01): 9 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 149 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η σύμβαση του έργου  που οδηγεί στην  ενεργειακή αναβάθμιση του Διοικητηρίου της Περιφέρειας, στο κέντρο της  Λάρισας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (28/01): 18 νέοι θάνατοι και 716 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 10 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ