.
.
.
.

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (11-14/1) σε τμήματα δρόμων της Καρδίτσας λόγω εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από την Δευτέρα 11 έως και Πέμπτη 14 Ιανουαρίου και ώρες 07.00 έως 15.30 λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, στα ακόλουθα τμήματα οδών της Καρδίτσας.

Αθ. Οικονόμου: "Έφυγε ο Δημήτρης Γρίβας, ένας μεγάλος και αγνός πατριώτης, ένας πραγματικά ανιδιοτελής Αργιθεάτης"

Πολύ πρόωρα σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά του Δημήτρη. Ενός ανθρώπου που αγάπησε την Αργιθέα με ένα μοναδικό πάθος, με μία ξεχωριστή ανιδιοτέλεια. 

Συνολικά 34.787 έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα με το εμβόλιο της Pfizer - 544 στο νοσοκομείο Καρδίτσας

8.720 εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού πραγματοποιήθηκαν σήμερα 8 Ιανουαρίου 2021 σε όλη τη χώρα με τον συνολικό αριθμό των ατόμων που έχουν λάβει την πρώτη δόση εμβολίου από τις 27 Δεκεμβρίου 2020 να φθάνει τα 34.787 άτομα.

Ανακοινώθηκε από το Υπ. Παιδείας η μείωση της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων

Μείωση της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. και της Δ΄ τάξης των Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) για το σχολικό έτος 2020-2021 αποφάσισε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Ε.Ο.Δ.Υ. (08/01): 49 νέοι θάνατοι και 721 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 18 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Αρνητικά όλα τα rapid tests στα Ειδικά Σχολεία Σοφάδων και στον οικισμό Ρομά

Ο Δήμος Σοφάδων στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και  ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των δημοτών συνεχίζει σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ το ευρύ πρόγραμμα διενέργειας προληπτικών δωρεάν ελέγχων rapid tests.

Υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια τεχνητού χλοοτάπητα για το γήπεδο ποδόσφαιρου Άνω Γατζέας

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η έγκριση διάθεσης πίστωσης ύψους 120.000 ευρώ που οδηγεί στη δημοπράτηση του έργου «Προμήθεια τεχνητού χλοοτάπητα για το γήπεδο ποδόσφαιρου Άνω Γατζέας Τ.Κ. Αγ. Γεωργίου του Δήμου Νοτίου Πηλίου».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ