.
.
.
.
.

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Νεκρή εντοπίστηκε 50χρονη στη θαλάσσια περιοχή Νησί Ντούνη Αττικής

Με αρνητικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 50χρονης κοντά στο Κορωπί καθώς εντοπίστηκε από το Λιμενικό, αργά το βράδυ της Πέμπτης, χωρίς τις αισθήσεις της στη θαλάσσια περιοχή Νότια παραλίας Νησί Ντούνη στην Αττική.

Meta είναι το νέο όνομα του Facebook - Στόχος οι χρήστες να συνυπάρχουν και να επικοινωνούν σε εικονικούς χώρους

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ αναφορικά με το Facebook της νέας εποχής και για τη νέα εταιρική ταυτότητα που φιλοδοξεί να του δώσει.

Δεινόσαυροι, “νεραϊδόσπιτα” και στολισμός στο επίκεντρο του Μαγεμένου Δάσους

Λιγότερο από δύο μήνες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και το Παυσίλυπο ετοιμάζεται να γίνει «Μαγεμένο Δάσος», για να υποδεχθεί, μαζί με ολόκληρη την πόλη, την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου το ετήσιο Μνημόσυνο του Νικήστρατου Γιακόπουλου

Τελούμε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσας ετήσιο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της Ψυχής του Αγαπημένου μας Πατέρα, Παππού και Θείου Νικήστρατου Γιακόπουλου.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Αριστούλας Βακουφτσή

Τελούμε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της κοινότητας Μαγούλας Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Μητέρας, Γιαγιάς και Θείας Αριστούλας Βακουφτσή.

Ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας για το θάνατο του Θωμά Μπλάνη

Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας συνελθόν εκτάκτως την 27η Οκτωβρίου 2021 επί τω θλιβερώ  αγγέλματι  του θανάτου του συνταξιούχου Δικηγόρου, Θωμά Μπλάνη

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ