.
.
.
.

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021

Στον «αέρα» η πρεμιέρα της Super League 2 μετά την δικαίωση της Ζακύνθου στο Διαιτητικό - Εξώδικο Κούγια στη διοργανώτρια

Απίθανα πράγματα μια ημέρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της Super League 2. Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την Ζάκυνθο που πλέον θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα ως η 33η ομάδα.

Δεκτή η παρέμβαση Γ. Κωτσού για παράταση έως 20/8/2022 της χορήγησης αποζημιώσεων των κτηρίων που επλήγησαν από το σεισμό της 31ης Αυγούστου 2018

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός είχε καταθέσει αίτημα προς τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιώργο Καραγιάννη με το οποίο ζητούσε να δοθεί παράταση ενός έτους προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση στεγαστικής συνδρομής. Η χορήγηση στεγαστικής συνδρομής αφορά την αποκατάσταση των πληγέντων κτηρίων από τον σεισμό της 31ης Αυγούστου 2018 στις περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κωτσός είχε ζητήσει από τον κ. Καραγιάννη την έκδοση νέας Υπουργικής Απόφασης η οποία θα είναι αντίστοιχη της αριθμ. ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/5229/Α321/03.08.2020 (ΦΕΚ3357/Β΄/11.08.2020) με την οποία θα παρατείνεται για δεύτερο έτος η προθεσμία υποβολής των σχετικών αιτήσεων, μέχρι τις 20 Αυγούστου 2022. Ο πρωτεύων λόγος για τον οποίο ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής είχε αιτηθεί την εν λόγω παράταση είναι η επιμήκυνση των περιοριστικών μέτρων που  επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Τα περιοριστικά μέτρα δημιούργησαν περεταίρω δυσκολίες στους πληγέντες, κάνοντάς τους το αδύνατο να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τη σύνταξη και υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών που αφορούν την αποκατάσταση των κτηρίων τους.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Υποδομές αναγνώρισε τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισαν οι πληγέντες των εν λόγω περιοχών και μετά το αίτημα του κ. Κωτσού προχώρησε σε έκδοση Υπουργικής Απόφασης με Αρ. πρωτ. ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/18670/Α321 ορίζεται νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων σχετικά με τη χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τον σεισμό της 31ης Αυγούστου 2018, σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Από το γραφείο τύπου του Βουλευτή Ν.Δ. ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσού

Υπεγράφη σύμβαση με προϋπολογισμό 3,1 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Δήμου Πύλης

Ξεκινά το επόμενο διάστημα ένα νέο έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο σε περιοχές της Πύλης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Συνάντηση της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό

Η δυνατότητα δημιουργίας ενός προπονητικού κέντρου ευρωπαϊκών προδιαγραφών, για αθλητές υψηλού επιπέδου αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης της συνάντησης που είχε σήμερα η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Ε.Ο.Δ.Υ. (29/10): 55 νέοι θάνατοι και 3.643 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 53 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ