.
.

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021

Παραιτήθηκε ο Ζόραν Ζάεφ από πρωθυπουργός

Συντριπτική ήττα υπέστη το κυβερνών Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που διεξήχθησαν στη Β. Μακεδονία, καθώς έχασε με μεγάλη διαφορά τόσο στον δήμο των Σκοπίων, όσο και σε όλους τους άλλους μεγάλους δήμους της χώρας όπου στήθηκαν την Κυριακή (31/10) κάλπες.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Να δοθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα που βασανίζουν τους σεισμόπληκτους του Δαμασίου και των άλλων χωριών"

Αντιπροσωπεία της Λαικής Συσπείρωσης, αποτελούμενη από τους Τάσο Τσιαπλέ, περιφερειακό σύμβουλο, επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, Στέλιο Χατζηκράχτη δημοτικό σύμβουλο, επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Τυρνάβου και Νίκο Μπαντόγια, δημοτικό σύμβουλο Τυρνάβου της Λαικής Συσπείρωσης, επισκέφθηκε την Κυριακή 31/10/2021 για πολλοστή φορά, τον οικισμό των σεισμόπληκτων στο Δαμάσι Τυρνάβου.

Ο Δήμαρχος Αργιθέας στο Συνέδριο που διοργάνωσε το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες στα Ιωάννινα

Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου συμμετείχε ως μέλος του ΔΣ του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το διήμερο 30-31 Οκτωβρίου.

Τ.Ε. Καρδίτσας του ΚΚΕ: Ανακοίνωση για την εξέλιξη της πανδημίας και τις συνέπειές της

Η έξαρση της πανδημίας, όπως καταγράφεται τις τελευταίες μέρες, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η «ατομική ευθύνη» και το «εμβολιαστείτε για να σωθείτε», που εφαρμόζει η κυβέρνηση, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσουν την πανδημία του κορονοϊούπου καλπάζει,με αποτέλεσμα η ανθρώπινη ζωή να μένει απροστάτευτη.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ