.
.
.
.
.

Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021

Δημοτικά τέλη Δήμου Καρδίτσας: Χωρίς αυξομειώσεις για το 2022 με κατά πλειοψηφία απόφαση

Κατά πλειοψηφία και μετά από αρκετή διαλογική συζήτηση εγκρίθηκε, από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, η πρόταση της οικονομικής υπηρεσίας, που εισηγήθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σπάνιας, για τα Δημοτικά τέλη κατά το 2022.

Στη δημοσιότητα το Φ.Ε.Κ. με τα επιπλέον μέτρα που θα ισχύουν από Σάββατο (6/11) για τους ανεμβολίαστους

Το ΦΕΚ με τα νέα περιοριστικά μέτρα που αφορούν τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής (5/11).

Τηλεδιάσκεψη Δημάρχων Θεσσαλίας και Αν. Υπουργού Υγείας Μ. Γκάγκα για την αύξηση των εμβολιασμών

Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 9:30 π.μ. θα οργανωθεί από τα γραφεία της ΠΕΔ Θεσσαλίας στη Λάρισα τηλεδιάσκεψη με την παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κας Μίνας Γκάγκα και θέμα την εκστρατεία στους Δήμους της Θεσσαλίας για το σκοπό της ενίσχυσης της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού της Θεσσαλίας.

Δ.Σ. Καρδίτσας: Εκκλήσεις για τήρηση μέτρων και εμβολιασμούς - Απαιτούνται επιπλέον καθαρίστριες στα σχολεία

Ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού και της τήρησης των μέτρων κατά της πανδημίας τάχθηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, υποστηρίζοντας ότι αν οποιοσδήποτε υποστηρίζει ότι η δημοτική Αρχή πράττει διαφορετικά, υποκρύπτει σκοπιμότητα και συκοφαντία.

Σ. Ζαχαράκη στη διημερίδα στο Μορφοβούνι: Με 92 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάπτυξης θα στηριχθεί ο ορεινός τουρισμός (+Φώτο)

Οι τεράστιες προοπτικές περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης της Νότιας Πίνδου, αλλά και ευρύτερα ανάδειξης του ορεινού τουρισμού ως έναν παράγοντα για την ανάκαμψη της εθνικής μας οικονομίας ανέδειξε η πρώτη ημέρα της της διημερίδας με θέμα: «Ο Ορεινός Τουρισμός στη Νότια Πίνδο, στη μετά – Covid Εποχή», που διοργανώνεται στο Μορφοβούνι από το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, το διαδημοτικό Δίκτυο ΠΙΝΔΟΣ, την ΚΕΔΕ και την Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ..

Επαναλειτουργία σιντριβανιού και καθυστερήσεις έργων στην κεντρική πλατεία απασχόλησαν το Δ.Σ. Καρδίτσας

Η μη λειτουργία του σιντριβανιού της κεντρικής πλατείας αλλά και η ανάπλαση του κεντρικότερου σημείου της πόλης, δύο θέματα που ανέδειξε το προηγούμενο διάστημα με ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net, απασχόλησαν μέσω ερωτήσεων το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ