.
.
.
.

Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021

Εργαστήρια δεξιοτήτων - Μελισσοκοινωνία στο 2ο Δημοτικό Καρδίτσας

Στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων επισκέφθηκαν το σχολείο μας εκπρόσωποι του σώματος  Ελλήνων Οδηγών για να παρουσιάσουν στις τάξεις Γ΄ και Δ΄   το πρόγραμμα του  Κλάδου Πουλιών «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΙΝΩΝΙΑ» «Προστατεύουμε τη μέλισσα - σώζουμε τον πλανήτη».

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας για τα φωτοβολταϊκά στην Καλλιθέα Ελασσόνας

 
Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας για τη στάση της απέναντι στην πρόθεση της κυβέρνησης να εκμισθώσει δημόσια έκταση και να αδειοδοτήσει εγκατάσταση επιχειρηματικών φωτοβολταϊκών πάρκων στην Καλλιθέα Ελασσόνας κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας. .

Υπεγράφη σύμβαση έργου για τη βελτίωση της πρόσβασης στους οικισμούς Παλαιόπυργο, Ομόλιο, Κουλούρα και Μεσάγγαλα

Ενισχύεται η οδική ασφάλεια στο δρόμο που συνδέει την ΠΑΘΕ με τους οικισμούς Παλαιόπυργος, Ομόλιο, Κουλούρα και Μεσάγγαλα  σε συνολικό μήκος 4,4 χλμ.

1 συμβασιούχο θα προσλάβει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Σε πρόσληψη ενός συμβασιούχου προχωρά ο δήμος Λίμνης Πλαστήρα στο πλαίσιο κάλυψης κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου που προέκυψαν από τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή στις 18 και 19/09/2020 και των νέων κατολισθήσεων και προβλημάτων που προκύπτουν με κάθε νεροποντή.

Συνάντηση Κ. Αγοραστού – Π. Νάνου - Ποια θέματα έθεσε ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος, με θέμα την πορεία των έργων αποκατάστασης στο οδικό κύκλωμα της περιοχής, μετά τις σημαντικές ζημιές που υπέστη από τον «Ιανό», αλλά και το θέμα των πιθανών ζημιών, από τις μεγάλες ποσότητες φερτών υλών που επιχωμάτωσαν τον πυθμένα της Λίμνης.

Οριακά πρώτη με απώλειες η ΔΑΚΕ στις εκλογές της ΕΛΜΕ Καρδίτσας - Ποιοι εκλέγονται στο Δ.Σ.

Κατώτερη του αναμενομένου ήταν τελικά η συμμετοχή των εκπαιδευτικών Δ.Ε. στις εκλογές της ΕΛΜΕ καθώς μέχρι τις 5.00 το απόγευμα που έκλεισαν οι κάλπες ψήφισαν 364.

46,2 εκατ. ευρώ πληρώνει στις 7 Δεκεμβρίου ο ΕΛΓΑ για τον παγετό της Άνοιξης του 2021

Καταβάλλονται την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 46,2 εκατομμύρια ευρώ ως εξοφλήσεις αποζημιώσεων τόσο για τον ‘Παγετό Άνοιξη 2021’, ο οποίος έπληξε βαρύτατα δενδροκαλλιέργειες στο σύνολο σχεδόν της χώρας, όσο και για ζημίες οι οποίες προκλήθηκαν από άλλες αιτίες στις καλλιέργειες ζωικού και φυτικού κεφαλαίου εντός του έτους 2021.

Τί δείχνει μελέτη για τη γενετική προδιάθεση καρκίνου του μαστού στις γυναίκες της Θεσσαλίας

Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες. Κάθε χρόνο γίνονται 7.772 νέες διαγνώσεις στην Ελλάδα.  Μία  στις 7  γυναίκες θα νοσήσει από καρκίνο του μαστού σε κάποια φάση της ζωής της.

Μήνυμα του Βουλευτή Γ. Κωτσού για Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο του παγκόσμιου πληθυσμού έχει κάποια μορφή αναπηρίας. 

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ