.
.

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία: Νέα προσφορά μασκών στο Γ.Ν. Καρδίτσας

Συνεχίζοντας να στηρίζει τους ογκολογικούς ασθενείς στον καιρό της πανδημίας το παράρτημα Καρδίτσας της Αντικαρκινικής εταιρείας, παρέδωσε σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, 1800 χειρουργικές μάσκες στο Νοσοκομείο Καρδίτσας,για τις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών.

Έρχονται tablet, μέσω σχολικών επιτροπών, στα σχολεία του Δήμου Καρδίτσας

Στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρδίτσας, θα βρεθούν σύντομα 200 tablet, νέας τεχνολογίας, που αγοράστηκαν με χρήματα του Δήμου, μέσω των Σχολικών Επιτροπών.

Πολιτική Προστασία: Σύσταση στους πολίτες να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις λόγω της "Μήδειας"

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιου Πέτσα, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρου Λιβάνιου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας (κτίριο Φάρος).

Παν. Νάνος: "Ας προετοιμαστούμε όλοι για την επερχόμενη κακοκαιρία"

Αν και… μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια,κρίνουμε σκόπιμο να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, από το μεσημέρι του Σαββάτου 13/2 και την Κυριακή 14/2 αναμένονται χιονοπτώσεις και παγετός για μια εβδομάδα, καλό είναι να φροντίσουμε ο καθένας για τα απαραίτητα.

Υπεγράφη η σύμβαση της μελέτης για αντιπλημμυρικά έργα στον Ξηριά Αλμυρού

Τη σύμβαση της μελέτης «Οριοθέτηση και διευθέτηση χείμαρρου Ξηριά Αλμυρού σε μήκος 2χλμ εκατέρωθεν της γέφυρας του επαρχιακού οδικού δικτύου (1300μ ανάντι και 700μ κατάντι) υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

«Πράσινη λύση» από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των τρωκτικών στο θεσσαλικό αγροτικό οικοσύστημα

Την κουκουβάγια ΤΥΤΩ επιστρατεύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τον δραστικό περιορισμό, με φυσικό τρόπο,  του πληθυσμού των τρωκτικών που καταστρέφουν τις αγροτικές καλλιέργειες στο Θεσσαλικό αγροτικό οικοσύστημα.

"Παγώνουν" έως το τέλος του 2021 όλες οι βεβαιωμένες οφειλές προς την Εφορία που είχαν ανασταλεί έως το τέλος Απριλίου

"Παγώνουν" έως το τέλος του έτους (2021) όλες οι βεβαιωμένες οφειλές προς στις ΔΟΥ και στα Ελεγκτικά Κέντρα που είχαν ανασταλεί έως τις 30 Απριλίου 2021 γνωστοποίησε με δήλωσή του ο Υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας.

Κοινή ένσταση Σβάρνα - Γκαβογιάννη στην Αποκεντρωμένη για απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής σε έργο 2,5 εκατ. ευρώ

Η Δημοτική αρχή συνεχίζει τον χορό της αδιαφάνειας και των απ ευθείας αναθέσεων. Ακόμη 3.100.000 € ανατίθενται με συνοπτικές διαδικασίες σε ημετέρους.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ