.
.

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

Μαίρη Θεολόγη: «Έφυγε» η ψυχή της «Καραγκούνας»

Ένας από τους πυλώνες του πολιτισμού στην Καρδίτσα, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις σημαντικότερες στιγμές της παράδοσης του τόπου μας, η Μαίρη Θεολόγη, δεν είναι πια μαζί μας.

Ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. Παλαμά για την απαλλαγή ή μείωση του τέλους άρδευσης για το έτος 2020

Κόκκινο "άναψε" σήμερα (Δευτέρα 15/2) η Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά περί απαλλαγής ή μείωσης του τέλους άρδευσης για το έτος 2020 λόγω της κακοκαιρίας "Ιανός", απόφαση για την οποία σας είχε ενημερώσει σχετικά το KarditsaLive.Net.

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Οι σούπερ ήρωες δεν υπάρχουν μόνο στα κινούμενα σχέδια και στον κινηματογράφο. Ζουν  ανάμεσά μας. Είναι τα μικρά παιδιά και οι έφηβοι της διπλανής πόρτας, που μαζί με τις οικογένειες τους, δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή, τη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

Δευτέρα (15/2): 6 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 193 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Ανακοίνωση του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για όσους αδυνατούν να μετακινηθούν για τον εμβολιασμό

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα είχε εξ’ αρχής θέσει ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων δημοτών που είχαν δυσκολία μετακίνησης για να φθάσουν στο εμβολιαστικό κέντρο της Καρδίτσας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (15/02): 26 νέοι θάνατοι και 698 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 3 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ