.
.

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα για όλους, που πρέπει να διασφαλίζεται δωρεάν, σε σύγχρονες δημόσιες αθλητικές υποδομές"

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, που είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, ψήφισαν θετικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, για την πραγματοποίηση δύο αναγκαίων έργων στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (ανακαίνιση του βοηθητικού γηπέδου του σταδίου ΑΛΚΑΖΑΡ και τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στίβου στο στάδιο ΑΛΚΑΖΑΡ), μακριά από την λογική των άλλων παρατάξεων που συνδέουν τις αθλητικές υποδομές με την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Εκπαίδευση αγροτών για την αγορά στο Εθνικό Κέντρο Βάμβακος με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Μια ξεχωριστή επιτυχία σημείωσε το Εθνικό Κέντρο Ποιοτικού Ελέγχου Ταξινόμισης και Τυποποίησης Βάμβακος Καρδίτσας στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του προς τους αγρότες.

Σάββατο (20/2): 5 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 202 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Μειώθηκε το επιδημιολογικό φορτίο στο ν. Καρδίτσας από την COVID-19 και βελτιώθηκε χρωματικά στον χάρτη του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η καλή εικόνα που καταγράφεται καθημερινά στις ημερήσιες ανακοινώσεις του Ε.Ο.Δ.Υ. κρουσμάτων COVID-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας από χθες (19/2) αποτυπώνεται και στον ημερήσιο χάρτη του Ε.Ο.Δ.Υ. με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Στυλίδας το διήμερο 22-23 Φεβρουαρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Στυλίδας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ