.
.

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

ΕΒΕ Καρδίτσας: Εμπλουτισμός προτάσεων για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας ήταν από τους λίγους φορείς που συμμετείχαν στην πρώτη τηλεδιάσκεψη-διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Καρδίτσας, για την οποία σας είχε ενημερώσει με αναλυτικό ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net.

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου "Ο Καραϊσκάκης": Ο Σύλλογός μας για μία ακόμη φορά πρωτοστατεί - Διαδικτυακό μάθημα ιστορίας

Σήμερα είχαμε τη χαρά με τη βοήθεια της τεχνολογίας να κάνουμε το μάθημα της ιστορίας  με τους  μαθητές της ΣΤ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου μέσα από το Ιστορικό – Λαογραφικό Μουσείο ΄΄Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ,, Μαυρομματίου.

Τριαντόπουλος: Προκαταβολή (20%) την ερχόμενη εβδομάδα για 252 επιχειρήσεις - Τα στοιχεία της πορείας των αποζημιώσεων

Η ΚΥΑ για να πληρωθούν προκαταβολή αποζημίωσης άλλες 252 επιχειρήσεις του ν. Καρδίτσας έχει υπογραφεί, σήμερα (25/2) παίρνει ΦΕΚ και αρχές της ερχόμενης εβδομάδας τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς.

Εξιχνιάστηκαν 11 περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα και επιχειρήσεις του Βόλου

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνολικά 11 περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων 9 τετελεσμένες και 2 σε απόπειρα, από διάφορα καταστήματα και επιχειρήσεις, καθώς και δίκυκλων μοτοσυκλετών, στην πόλη του Βόλου.

Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων: Καμία ενημέρωση (και πάλι) για τις αποζημιώσεις από τον "Ιανό"

Ούτε στη σημερινή (25/2) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων κατέστη δυνατόν να ενημερωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τις αποζημιώσεις από την κακοκαιρία "Ιανός".

Ανακοίνωση του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Καρδίτσας "Ελπίδα"

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να ενημερώσουμε τους συναδέλφους παραγωγούς, πως η κυβέρνηση απέσυρε το σχέδιο νόμου, μετά από συνομιλίες που είχε χτες , με τη πανελλήνια ομοσπονδία παραγωγών και επαγγελματιών.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ