.
.
.
.

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021

Πατρών - Πύργου: Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο ανάμεσα σε ΙΧ με απορριμματοφόρο

Ένας αστυνομικός βρήκε ακαριαίο θάνατο σε σοκαριστικό τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Δευτέρας, στην Ε.Ο. Πύργου – Πατρών, στα Χανάκια.

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Καρδίτσα μετά από δυόμισι ώρες (+Φώτο)

Σε ένα υπόγειο καλωδιακό αγωγό μέσης τάσης που "έσκασε" για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οφείλεται η εκτεταμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε αρκετά οικοδομικά τετράγωνα της Καρδίτσας, σύμφωνα με ενημέρωση του KarditsaLive.Net από τον ΔΕΔΔΗΕ.

«Άφαντα» τα χρήματα από ΥΠ.Α.Α.Τ. και ΥΠ.ΟΙΚ. για τις αποκαταστάσεις στα κατεστραμμένα αρδευτικά δίκτυα των ΤΟΕΒ του Ν. Καρδίτσας!

Στις 13/1/2021, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε επίσημα ότι με απόφαση του υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιου Λιβανού, εγκρίθηκαν πιστώσεις ύψους 3,2 εκατ. ευρώ για ενίσχυση των ΤΟΕΒ της Κεντρικής Ελλάδας!

Ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ για την υλοποίηση του προγράμματος «Σχολικά Γεύματα»

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης [ΟΠΕΚΑ], που είναι επιφορτισμένος με την εφαρμογή του προγράμματος σχολικών γευμάτων ανακοίνωσε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα τεθεί εκ νέου το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων, καθώς δεν βγήκε έγκαιρα η γνώμη του Ελεγκτικού Συνεδρίου λόγω των ενστάσεων που έχουν υποβληθεί.

Καρδίτσα: Βλάβη στην ηλεκτροδότηση σε τμήμα της πόλης

Διακοπή στην ηλεκτροδότηση είναι σε εξέλιξη λίγο πριν 6.30 μ.μ. περίπου σήμερα Δευτέρα 1 Μαρτίου σε τμήμα της Καρδίτσας και χωριών που ηλεκτροδοτείται από τον υποσταθμό του Λόγγου Τρικάλων.

Ε.Ο.Δ.Υ. (01/03): 30 νέοι θάνατοι και 1.176 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 9 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 1 Μαρτίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή για την αυξημένη αλατότητα του νερού στην Κάρλα

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωση Θεσσαλίας  προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την ύπαρξη χλωριούχου νατρίου (αλατιού) πάνω από το επιτρεπόμενο όριο στο νερό του ταμιευτήρα της λίμνης Κάρλας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ