.
.
.
.

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

Αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Όπεν Μασσαλίας ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατακτούσε στο Όπεν της Μασσαλίας τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς μετά τη χθεσινή(11/3) εύκολη νίκη επί του Λούκας Πούιγ στην πρεμιέρα, η πορεία του ανακόπηκε το βράδυ της Παρασκευής 12/3 στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Σεισμός-Ελασσόνα: Εγκαταστάθηκαν οικογένειες σε οικίσκους στο Βλαχογιάννι, στις 13/3 στο Μεσοχώρι και τις επόμενες ημέρες στο Δαμάσι

Εγκαταστάθηκαν οικογένειες σε οικίσκους στο Βλαχογιάννι, το Σάββατο 13/3 εγκαθίστανται οικογένειες σε οικίσκους στο Μεσοχώρι και τις επόμενες ημέρες στο Δαμάσι.

Άρση απαγορεύσεων κυκλοφορίας φορτηγών για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Αίρονται οι προβλεπόμενες απαγορεύσεις στην κυκλοφορία των φορτηγών κατά τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας, που αφορούσαν τις ημέρες Παρασκευή 12 Μαρτίου, Σάββατο 13 Μαρτίου και Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021, με εγκύκλιο που υπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Δ. Λαρισαίων: Αιτήσεις για οικονομικές ενισχύσεις λόγω σεισμού

Ξεκινάει άμεσα η ηλεκτρονική υποβολή και την Τρίτη 16 Μαρτίου η αυτοπρόσωπη υποβολή αιτήσεων για χορήγηση οικονομικών ενισχύσεων και βοηθημάτων για τους δημότες του Δήμου Λαρισαίων που επλήγησαν από τον σεισμό.

Εκδόθηκε η ΚΥΑ για τη ρύθμιση οφειλών σε δήμους - Τις επόμενες ημέρες ανοίγει η πλατφόρμα για τους πολίτες

Στο πλαίσιο των κυβερνητικών παρεμβάσεων για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία, εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά στη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών προς τους ΟΤΑ Α’ Βαθμού.

Ολοκληρώθηκε ο Πρωτοβάθμιος Έλεγχος στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές - 1820 κατοικίες προσωρινά μη κατοικήσιμες(12/3)

Ολοκληρώθηκε ο Πρωτοβάθμιος Έλεγχος, από τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσια κτήρια των πληγεισών περιοχών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ