.
.
.
.

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021

Θ. Σκάρλος στο Δ.Σ.: Ψηφίστηκε τροπολογία για μείωση των δημοτικών τελών στους Δήμους στις περιόδους "lockdown"

Μια πολύ σημαντική είδηση «βγήκε» από τη σημερινή (Τρίτη 16/3) συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων και συγκεκριμένα στην διάρκεια της μακράς συζήτησης της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου προκειμένου κυρίως να συμπεριληφθεί επιχορήγηση 250.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για αποκαταστάσεις του «Ιανού».

536 αιτήσεις κατατέθηκαν για αποζημιώσεις του «Ιανού» στο Δήμο Σοφάδων

Κατόπιν ερώτησης που κατέθεσε σήμερα (Τρίτη 16/3) το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Χ. Παπαδόπουλος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Υποδομών κ. Δ. Κοντοβάς προχώρησε σε μια σύντομη ενημέρωση για την πορεία των διαδικασιών καταβολής αποζημιώσεων στους δικαιούχους πλημμυροπαθείς του «Ιανού».

Κ. Αγοραστός: "1.095 κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν την τελευταία εβδομάδα στη Θεσσαλία"

1.095 κρούσματα κορωνοιού καταγράφηκαν την τελευταία εβδομάδα στη Θεσσαλία, εκ των οποίων 243 νοσηλεύονται σε Νοσοκομεία και 852 βρίσκονται σε κατ οίκον περιορισμό, ανακοίνωσε την Τρίτη 16 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός,

London calling για την Ατλέτικο

Με αποστολή να πετύχει το γκολ ή τα γκολ που θα την στείλουν στην επόμενη φάση σε αποδόσεις από το κουπόνι της bet365, θα αναζητήσει η Ατλέτικο την πρόκριση στο Λονδίνο.

Επιτροπή Πληγέντων Αλιάκ Μαχαλά Καρδίτσας: "Ο αγώνας συνεχίζεται - Ανοιχτή συνέλευση την Κυριακή 21/3"

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την έναρξη της πανδημίας, με την χώρα μας να μετρά πάνω από 185000 κρούσματα και 6500 θανάτους, ενώ έξι μήνες μετά είναι ανοιχτές οι πληγές και στη γειτονιά μας από τις καταστροφικές πλημύρες.

Επισημάνσεις του προϊσταμένου του Δημοτικού Σχολείου Κοσκινά σχετικά με το προσωρινό ωράριο λειτουργίας του σχολείου

Σε σημερινό άρθρο σας για την κατάσταση των δημοτικών σχολείων του Δ. Παλαμά που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό (Δημοτικό Σχολείο Κοσκινά και 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλαμά) αναφέρετε ότι για το Σχολείο του Κοσκινά το θέμα έχει λυθεί με ωράριο πρωί – απόγευμα σε δυο αίθουσες που δεν έχουν υποστεί ζημιές.

Κανονικά θα συνεχιστούν οι εμβολιασμοί με Astrazeneca στην Ελλάδα - Ένα 15% των ραντεβού δεν προσήλθε σήμερα Τρίτη (16/3)

Λόγω Καθαράς Δευτέρας, η προγραμματισμένη ενημέρωση για την πορεία του προγράμματος αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (16/3).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ