.
.
.
.
.

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη μετά από αναφορές πολιτών της Καρδίτσας για αποζημιώσεις υπογείων

Διευκρινήσεις από το υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με τις αποζημιώσεις των υπογείων χώρων, με αφορμή αναφορές πολιτών του Δήμου Καρδίτσας, που το αίτημα τους απορρίφθηκε, ζητά ο Συνήγορος του Πολίτη.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 88 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

64 δικαιούχοι πληρώθηκαν το επίδομα των 600 ευρώ από το Δήμο Μουζακίου για τους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων που επλήγησαν από την κακοκαιρία "Ιανός" υπέγραψε την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 ο Δήμαρχος Μουζακίου Φ. Στάθης.

Κατανομή 35,1 εκατ. ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. στους Δήμους - Τι θα λάβουν οι 6 δήμοι της Π.Ε. Καρδίτσας

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, κατανέμεται στους Δήμους όλης της Χώρας, συνολικό ποσό 35.185.002,00 ευρώ, ως πρώτη (1η), δεύτερη (2η) και τρίτη (3η) μηνιαία τακτική επιχορήγηση του έτους 2021.

Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πλήττει αγρότες-παραγωγούς, λαϊκές αγορές και καταναλωτές»

Από τις επιθέσεις της κυβέρνησης της Ν.Δ. ενάντια στα δικαιώματα και τα συμφέροντα των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων, δεν ξέφυγαν ούτε οι παραγωγοί κάτοχοι πάγκων των λαϊκών αγορών.

Παραμένει στο "βαθύ κόκκινο" ο Δήμος Καρδίτσας - Οι νέες περιοχές που εντάσσονται στο ίδιο επίπεδο

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου "βαθύ κόκκινο" παραμένει ο Δήμος Καρδίτσας όπως γνωστοποίησε στις καθιερωμένες εβδομαδιαίες ανακοινώσεις της Παρασκευής από το Υπουργείο Υγείας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιάς.

Ε.Ο.Δ.Υ. (16/04): 91 νέοι θάνατοι και 3.067 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 14 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Απριλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ