.
.
.
.
.

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

Απαντήσεις με αιχμές, για έργα και προσφυγές, στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Σειρά απαντήσεων σε ερωτήματα που τέθηκαν από τον κ. Γκαβογιάννη για έργα, έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μάττας, στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Πέμπτης 22 Απριλίου.

Δ.Σ. Καρδίτσας: «Ξεκαθάρισμα(;) λογαριασμών» για την υπόθεση της αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής (+Βίντεο)

Υψηλοί τόνοι και σκληρές εκατέρωθεν εκφράσεις και κατηγορίες, χαρακτήρισαν την συζήτηση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, που είχε ως αντικείμενο την υπόθεση με την τέως αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής και τις κατηγορίες που τις προσάπτουν για τα τρόφιμα που βρέθηκαν αποθηκευμένα στο σπίτι της.

Παραδόθηκε νέος εξοπλισμός στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας για τις ανάγκες της πανδημίας του COVID-19

Με τρία νέα αναισθησιολογικά μηχανήματα και οκτώ αναπνευστήρες βαρέως τύπου που χρηματοδοτήθηκαν από  το ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, προκειμένου να ανταπεξέλθει στην πίεση που δέχεται λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Κ. Τσιάρας: επιταχύνεται η απονομή συντάξεων των αγροτών και επιλύονται χρόνια ζητήματα

Το «πράσινο φως» για την επιτάχυνση της απονομής συνταξιοδοτικών παροχών «άναψε» σήμερα η Βουλή των Ελλήνων, καθώς ενέκρινε την τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο  «Κώδικας Δικαστικών Υπαλλήλων».

Τη Μ. Τετάρτη η καταβολή του δώρου Πάσχα για εργαζόμενους σε αναστολή σύμβασης εργασίας και τους ενταγμένους στο Mηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα σχετικά με την καταβολή του δώρου Πάσχα για εργαζόμενους σε αναστολή σύμβασης εργασίας και τους ενταγμένους στο Mηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ