.
.
.
.
.

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021

Τετάρτη (19/05): 7 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 250 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την έκδοση επτά ακόμα αποφάσεων από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021.

Προβληματισμός στο Δήμο Παλαμά για τη δυνατή ροή του νερού στα αρδευτικά κανάλια Βλοχού και Μεταμόρφωσης

Έντονο προβληματισμό για δυνατή ροή του νερού στα αρδευτικά κανάλια στα καταληκτικά σημεία του δικτύου και συγκεκριμένα στην περιοχή του Βλοχού και της Μεταμόρφωσης εξέφρασε ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γ. Σακελλαρίου στη χθεσινοβραδινή (18/5) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έργα 30 εκατ. ευρώ διεκδικεί από το πρόγραμμα "Αντ. Τρίτσης" η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ διεκδικεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα  Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης».

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Σήμερα ο απανταχού Ελληνισμός, αποτίνει φόρο τιμής  στην ιερή  μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του μικρασιατικού Πόντου.

Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής "Ο Άγιος Θωμάς": Με «ατζέντα» ανάπτυξης και πολιτισμού η συνάντηση Λ. Καραούλη-Γ.Σελίμη

Με «ατζέντα» ανάπτυξης και πολιτισμού η συνάντηση που είχε στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής ο πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής, Λάζαρος Καραούλης με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας.

Α2 μπάσκετ: Νίκησε το Ψυχικό και πανηγύρισε την είσοδο στην 8άδα ο ΑΣΚ!

Στη μάχη για την είσοδο στην οκτάδα της Α2 ο ΑΣΚ πέτυχε σπουδαία νίκη στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας επικρατώντας 76-73 του ΑΟ Ψυχικού στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για την εξέλιξη της υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων

Για την εξέλιξη της διαδικασίας των δηλώσεων ΟΣΔΕ, αντικείμενο που όπως είναι λογικό απασχολεί χιλιάδες παραγωγούς στο Δήμο Σοφάδων ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ