.
.
.
.
.

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας: Ενημερωτική σύσκεψη την Πέμπτη 27/5 στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργαζομένων για τις διατάξεις του αντιλαϊκού και αντεργατικού σχέδιου νόμου της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Χατζηδάκη όπου, μεταξύ άλλων:

ΔΕΗ: Από 24/5 και για ένα μήνα η επανυποβολή αιτήσεων πελατών Αγροτικής Χρήσης για μειωμένο ΕΤΜΕΑΡ

Η ΔΕΗ Α.Ε. ενημερώνει τους πελάτες της ότι από σήμερα, Δευτέρα 24.05.2021 και για χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα, ο ΔΑΠΕΕΠ δίνει τη δυνατότητα επανυποβολής των αιτήσεων των πελατών Αγροτικής Χρήσης (κατηγορία Β.4) προκειμένου να υπαχθούν σε Καθεστώς Μειωμένων Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ για τον αναδρομικό υπολογισμό ΕΤΜΕΑΡ των ετών 2019-2020.

Θεμιστοκλέους: Την Τετάρτη 26/5 ανοίγει η πλατφόρμα για τους 35 -39 - Μια δόση εμβολίου για όσους έχουν νοσήσει, μετά από 6-12 μήνες

Την προσεχή Τετάρτη 26 Μαΐου θα ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού προκειμένου η ηλικιακή ομάδα 35 έως 39 ετών να μπορεί να εμβολιαστεί και με τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια, όπως ανακοίνωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους γ.γ πρωτοβάθμιας φροντίδας του υπουργείου Υγείας κατά τη σημερινή(24/5) ενημέρωση των δημοσιογράφων για τον κορονοϊό.

Το θερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ιδιαιτερότητες αλλά και τα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς, στο τελικό πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, ενημερώνει τους εμπόρους – καταστηματάρχες για το προτεινόμενο θερινό ωράριο λειτουργίας των τοπικών επιχειρήσεων με ημερομηνία ισχύος από Πέμπτη 27/5/2021.

Ε.Ο.Δ.Υ. (24/05): 50 νέοι θάνατοι και 1.381 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 6 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ