.
.
.

Τρίτη, 04 Μαΐου 2021

Καθολικό lockdown στην Κάλυμνο από το πρωί της Τετάρτης 5 Μαΐου

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στη νήσο Κάλυμνο της Π.Ε. Καλύμνου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,

Δήμος Μουζακίου: Νέες δράσεις κατά της πανδημίας σε Κρανιά, Μαγούλα και Μουζάκι

Ο Δήμος Μουζακίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα τις δράσεις για την καταπολέμηση της πανδημίας και διοργανώνει rapid tests σε Κρανιά, Μαγούλα και Μουζάκι.

Κάλεσμα των Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών στην απεργιακή συγκέντρωση της 6ης Μαΐου

Όπως ακριβώς το σύστημα «γιόρτασε» την επέτειο του Πολυτεχνείου και της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου με όργιο κρατικής καταστολής, όπως «γιόρτασε» την ανεξαρτησία της χώρας με τεμενάδες στο Αιζενχάουερ και τους Αμερικάνους, έτσι «γιορτάζει» την εργατική Πρωτομαγιά με νέο όργιο επίθεσης στα εργασιακά και στο συνδικαλισμό μέσω του νομοσχεδίου Χατζηδάκη.

Ολοκληρώνεται το νέο Δημαρχείο Καρδίτσας – Το Φθινόπωρο η μετακόμιση από το παλιό κτίριο που θα ανακαινιστεί για την Τεχνική Υπηρεσία (+Φώτο +Βίντεο)

Προχωρούν οι εργασίες ανακατασκευής των κτιριακών εγκαταστάσεων του πρώην 1ου Λυκείου Καρδίτσας και μετατροπής του στο νέο Δημαρχείο της πόλης.

Ε.Ο.Δ.Υ. (04/05): 81 νέοι θάνατοι και 1.387 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 10 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Μειώνεται καθημερινά ο αριθμός νοσηλευόμενων από COVID-19 στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Η μειωτική τάση στους νοσηλευόμενους από COVID-19 στο νοσοκομείο Καρδίτσας, που εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου άρχισε να γίνεται φανερή, πλέον αποκτά και μεγαλύτερη ταχύτητα βοηθώντας στην αποκλιμάκωση της πίεσης που δέχονταν το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Άλλη ρΟΤΑ: "Κάτω τα χέρια από το οκτάωρο και τις κατακτήσεις μας - Υπερασπίζουμε τα σωματεία και τα δημοκρατικά μας δικαιώματα"

Σήμερα, oι δυνάμεις του συστήματος επελαύνουν ενάντια στους εργαζόμενους με μοναδικό τους στόχο να κατεδαφίσουν όσα κατακτήθηκαν με αγώνες. Το οκτάωρο, η σταθερή και μόνιμη εργασία, η κοινωνική ασφάλιση, η Δημόσια Δωρεάν Υγεία – Παιδεία – Πρόνοια, τα δημοκρατικά δικαιώματα μπαίνουν στο στόχαστρο. Η ανεργία διογκώνεται, η καπιταλιστική εκμετάλλευση εντείνεται.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ