.
.

Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021

Στο επίκεντρο συζήτησης στο Δ.Σ. του ΕΒΕ το ποσοστό της αποζημίωσης από τον "Ιανό"

Πρόταση για επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για αύξηση του ποσοστού αποζημίωσης, από τον "Ιανό", στις επιχειρήσεις του ν. Καρδίτσας, απασχόλησε την συνεδρίαση του Δ. Σ. του ΕΒΕ την Τρίτη 13 Ιουλίου.

Απόφαση του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΚ για απαλλαγή συλλόγων από τις συνδρομές έτους 2021 σε κολυμβητήριο και κλειστό

Σε λήψη απόφασης σχετικά με την απαλλαγή των συλλόγων του κλειστού κολυμβητηρίου και του κλειστού γυμναστηρίου από τις συνδρομές του έτους 2021 έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας.

Σταθερή και ελπιδοφόρα η αγωνιστική πορεία για τον Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Μαυρομματίου – Δήμου Μουζακίου

Στον 2ο  αγώνα scramble  Πρωταθλήματος Κεντρικής  Ελλάδος, που διεξήχθη στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου στην Φλώρινα την Κυριακή 11/7/2021, συνέχισε  δυναμικά  την αγωνιστική εμφάνιση,  σε έναν πολύ απαιτητικό αγώνα, με πολύ υψηλά ανεβασμένο το αγωνιστικό επίπεδο, με πολλούς και καταξιωμένους αθλητές στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Παραιτήθηκε μέσα σε λίγες ημέρες η πρόεδρος των Λουτρών Σμοκόβου, Θώμη Καφάση – Δεδηλιάρη!

Δεν πέρασε ούτε ένα 15νθήμερο από την ανάδειξή της (στο Δ.Σ. της 1ης Ιουλίου 2021), ως νέα Πρόεδρος της δημοτικής Επιχείρησης «Λουτρά Σμοκόβου - Δολοπία  Α.Ε. Ο.Τ.Α» και υπέβαλλε την παραίτησή της!

Ι. Κολοβός: "Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ κ. Παπαλός λέει παραμύθια"

Μπράβο σας κ. Πρόεδρε της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και συνδιοικητή του της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καρδίτσας, που βγήκατε δημόσια και λέτε ότι οι κάτοικοι της Τ.Κ. Ραχούλας του Δήμου Καρδίτσας έχουν δίκαιο να διαμαρτύρονται.

Επικαιροποίηση απόφασης για το Open Mall από το Δ.Σ. του ΕΒΕ - Άλλες αποφάσεις του Σώματος

Σε επικαιροποίηση της απόφασης για την πρόσληψη δύο επιστημονικών συνεργατών που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη του έργου του open mall, προχώρησε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στη συνεδρίαση της Τρίτης 13 Ιουλίου.

Γ.Σ. Σοφάδων: Έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σωτήρη Ρίζο

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον κόουτς Σωτήρη Ρίζο, ως άμεσο συνεργάτη του Σπύρου Παππά στον πάγκο της ανδρικής ομάδας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ